[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 27/04/2015

Seară alternative cu iz Amerindian

Seară alternative cu iz Amerindian

Un concert Wovenhand este un performance. Patru personaje, aparent făcând parte din povești diferite, reușesc să creeze un tot omogen.

Prezență scenică – David Eugene Edwards, liderul trupei, cu gesturi împrumutate de la triburile amerindiene, își exprimă într-un mod unic credința pe scenă, chitaristul Chuck French vine cu un bagaj punk, basistul Neil Keener este, poate, cea mai „alternativă” prezență a formației, iar toboșarul Ordy Garrison este cel care dă tonul incisiv.

Interpretare – full-power. Secția ritmică se re/găsește perfect, chitarele își răspund, iar vocile se completează.

În concertul de la București, Wovenhand s-au prezentat impecabil. La fel și publicul. Sunetul nu a fost, din păcate, pe măsură. Am ascultat o selecție din cele șapte albume ale grupului, cu accent pe cel mai recent, Refractory Obdurate.  

Trioul Marriages – care urmează Wovenhand în turneul European – a  deschis seara cu un sound post rock, într-un recital care a cuprins realizările grupului din ultimii trei ani.