[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Cristiana Gavrilă publicat la: 7/10/2012
Bucureşti Eveniment prezentat în cadrul Festivalului Național de Teatru 2012

Impactul unui workshop

Impactul unui workshop

În cadrul Festivalului Naţional de Teatru vor fi prezentate momente lucrate în cadrul Academiei Itinerante ANDREI ŞERBAN, iniţiată de Corina Şuteu şi organizată de ICR New York şi TNB, desfăşurată anul acesta la Mogoşoaia, în luna iulie.

Shakespeare şi Caragiale au fost punctele de plecare pentru improvizaţii. Păstrând nota de libertate şi experiment pe care le-au trăit actorii participanţi la workshop, refăcând sau înlocuind spaţiile absolut colosale în care au fost ele concepute, câteva fragmente sau scene inspirate din Shakespeare şi Caragiale vor fi arătate publicului bucureştean.

Demersul reprezintă în sine un experiment care îşi propune să refacă energia, entuziasmul şi unicitatea unui fapt teatral, scos din contextul lui atât de specific. Locul de desfăşurare va fi unul cel puţin inedit şi plin de semnificaţii în acest moment: şantierul din care se ridică un nou Teatru Naţional.