[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.1Octombrie 2011 Profil de Bucureşti

Health & BeautyGentlemen's Barber

Frizeria s-a deschis de aproximativ un an, dar nu s-au spus prea multe despre ea pentru că, se ştie, un gentleman never tells.

Evenimentul luniiAndrei Şerban aduce în FNT patru cehoviziuni

Andrei Şerban este celebru în America şi Europa. Numele lui a devenit un fel de marcă înregistrată pentru teatru.

TeatruCarnaval în două viziuni: Alexandru Tocilescu şi Alexandru Darie

În această stagiune, Alexandru Tocilescu şi Alexandru Darie vor începe repetiţiile la două spectacole cu D’ale carnavalului. Tocilescu la TNB, iar Darie la Bulandra.

TeatruRadu Afrim, despre Caragiale

2012 este anul lui Caragiale iar asta înseamnă că pe scene teatrelor bucureştene se vor monta o serie de spectacole noi. Cristiana Gavrilă a vorbit cu Radu Afrim despre marele dramaturg român.

TeatruD’Ale Carnavalului, Purcărete și o ploaie de neuitat

În spectacolul de la Sibiu, pasiunea declanşează forţele naturii, viaţa este fatalitate, iar metafizica românului se stinge în carnaval, cu bere şi mici. Nu rataţi!

TeatruÎngropați-mă pe după plintă

Spectacolul după dramatizarea romanului lui Paul Şanaev este o felie de viaţă – copilăria lui Saşa, băiatul de nouă ani disputat între mama şi bunica lui, care trăieşte între realitatea ostilă a vieţii cu bunicii şi iluzia fericirii de a fi lângă mamă.

TeatruFurtuna

"Furtuna" este testamentul lui Shakespeare. E o piesă cifrată, ocultă, complicata şi e mai bună decât Hamlet. Aşa se vorbeşte despre ea. Reverenţios şi cu respect. Şi dacă, de fapt, e o comedie?

DansCine este Pina Bausch

O femeie fragilă. Poate. Puternică; înaltă şi slabă, cu o forţă greu de imaginat. O figură androgină şi glacială. Dar şi docilă, caldă, ludică. Ea este Pina Bausch.

DanseXplore dance festival

Cel mai important festival de dans contemporan şi performance din România, eXplore dance festival a ajuns la a VI-a ediţie.

TurismBurghausen, o lume medievală între Germania şi Austria

Vă propunem o evadare în natură şi o întoarcere în lumea medievală. Vă teleportăm într-un loc unde timpul curge altfel. Vă ducem în Bavaria, undeva între Salzburg şi München. Destinaţia: Burghausen.

ProfiluriAlexandru Tocilescu

Alexandru Tocilescu este un regizor român de teatru şi film de televiziune. Este tatăl scriitorului Alex Tocilescu (n. 1977). A debutat în 1971 cu “Sânziana şi Pepelea” de Vasile Alecsandri, la Studioul Casandra.

TurismHotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Are 45 de apartamente, un spa, un valet personal pentru fiecare client, un bistro francez, un wintergarden şi un chef cu stele Michelin. Deschis la începutul acestui an, Epoque este cel mai nou boutique hotel de lux din capitală.

Health & BeautyDonna Medical Center, o clinică doar pentru femei

Flori. În vaze, pe birouri, în cabinete. Lalele, trandafiri, mărgăritar. Petale imense şi colorate care ocupă pereţi întregi. Nu este vorba despre un rai al florăriilor, ci de o nouă clinică dedicată exclusiv femeilor.