[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 15/10/2012
Tarja Turunen, Sala Palatului, 11 aprilie 2013. Preț bilete: 90 - 245 lei.

Tarja Turunen concertează în 2013, la Bucureşti

Tarja Turunen concertează în 2013, la Bucureşti

Interpreta finlandeză anunța în urmă cu un nouă luni că va sta departe de scenă o timp de cinci ani. Acum anunță un nou concert la București. O „producție extraordinară”, cum anunță organizatorii – Phoenix Entertainment.

Concertul din 11 aprilie 2013, de la Sala Palatului, face parte din turneul Beauty and the Beat, având ca protagoniști și alți 70 de instrumentiști, membri ai unei orchestre simfonice, care vor evolua alături de Tarja Turunen. Nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii care au propulsat-o în topurile preferințelor muzicale ale auditoriului din întreaga lume.


Tarja Turunen este interpretă, compozitoare și pianistă de origine finlandeză binecunoscută pentru rolul de solistă a trupei Nightwish. După ce a părăsit formația, a lucrat la cariera solo și foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală a rock metalului internațional.


Biletele se găsesc în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și online, pe eventim.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categorie: V.I.P: 245 lei, Cat.I - 195 lei, Cat.II - 145 lei, Cat.III - 115 lei, Cat.IV - 90 lei.