[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 5/07/2012

Muscel Cloverfest - Ediția TRIfoi

Muscel Cloverfest - Ediția TRIfoi

Oficial, a ajuns la ediţia trei – zisă şi Trifoi, neoficial, este al patrulea an în care urcăm pe dealurile Muscelului.

Despre peisaj se pot spune multe, însă foarte sugestivă este vorba „o imagine face cât o mie de cuvinte”. Aşa că mă limitez să vorbesc despre muzica de anul acesta, când se continuă ideea de cover ca experiment muzical, inovaţie şi aport de originalitate.

Pentru prima seară de festival, sunt confirmate trupele: COD, Loungerie II, Wilder. A doua seară înseamnă revenirea celor de la Nightlosers şi Nişte Băieţi. Ca zvon, este foarte probabil ca Luiza Zan să susţină un recital pe scena de pe dealul Muscelului. La fel ca în anii trecuţi, vor avea loc after-parties, ateliere dedicate copiilor, care vor avea acum un cort numai al lor.

Un jam inedit este macaia djemba (percuţii şi voci), iar oricine este dornic să-și demonstreze aptitudinile muzicale va putea urca pe scenă în „secțiunea” open-mike. Nu vor lipsi fotografiile pe lemn şi nici hamacele. Amplasarea corturilor este gratuită, iar anul acesta o noutate o reprezintă şi posibilitatea închirierii unuia chiar la locul cu pricina.

 

Muscel cLoverFest

cătun Muscel, la aproximativ 130 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia, 24-26 august.
Preţ bilete/abonamente: 25 lei/zi (vineri şi sâmbătă), 40 lei/3 zile