[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 20/12/2012
A fost lansată noua hartă GPS Atlasul Digital al României

A fost lansată noua hartă GPS Atlasul Digital al României

Noua ediţie a Atlasului Digital al României este cea mai cuprinzătoare hartă GPS dedicată României, care îi va bucura pe pasionaţii de istorie cu numeroase reprezentări detaliate ale castrelor, cetăţilor şi aşezărilor fortificate din trecut.

Atlasul Digital al României se menţine pe primul loc în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 22.488 de kilotri de drumuri, ridicând acoperirea în teritoriu la un total de 289.750 de kilometri de căi de comunicaţie, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 332.233 de puncte împărţite în 455 de categorii.

ROAD2013.10 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă, cu adresa poştală foarte precise, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi.

Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a bisericilor evanghelice fortificate din Prejmer şi Câlnic, monumente aflate pe lista patrimoniului mondial UNESCO. În Delta Dunării a fost actualizat accesul maritim pe unele canale şi s-au adăugat toponime şi puncte de interes.

Ediţia actuală are 503 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin (lista acestora la: http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19).

Preţul Atlasului Digital al României este de 475 de lei fără TVA şi este disponibil începând de astăzi pe www.garmin.ro

Taguri: