[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 27/11/2012

Smart, cel mai cool brand auto

Smart, cel mai cool brand auto

Modelul Smart al companiei Mercedes-Benz a primit premiul pentru cel mai cool brand auto, în cadrul Galei Forbes Top 100 „Cool Brands”.

Printre cele mai cool branduri, alături de Smart, se mai numără Dior, Valentino, Starbucks, Ikea, Librăriile Cărtureşti, Harley-Davidson, OMV, Createur5dEmotion, Clinica Regina Maria sau Plafar.

„Sloganul smart este ’Open your mind!’, aşa că ne bucurăm să vedem că trendsetterii din România sunt deschişi şi văd în smart automobilul prezentului şi viitorului: maşină citadină, pregătită pentru cele mai cool experienţe. În fond, este cool să fii smart!”, a spus Monica Floriştean, marketing-communications Mercedes-Benz Cars.

Topul a fost realizat de 66 de formatori de opinie şi trendsetteri români. Lista iniţială cuprindea 300 de branduri, selectate în urma cercetării şi documentării în publicaţii sau social media. Juriul a ales 10 branduri/categorie, în ordinea crescătoare privind factorul „cool” pe care acestea îl deţin din punctul lor de vedere.  

Taguri: