[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Florin Barbu

A colaborat cu publicațiile TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, din octombrie 2011, este Editor Localuri al revistei BeWhere!.

editori.bewhere.ro/florin-barbu/
Misiune imposibilă: Ghost Protocol
Titlu original: Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Regizor: Brad Bird, Distribuţie: Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Durata: 133 minute

Misiune imposibilă: Ghost Protocol

Încă mai am surprize la un astfel de film. Nu acesta, propriu-zis, este sursa, ci încăpățânarea mea să nu caut detalii cu mult înainte de lansarea în săli. E IMAX, dar nu e 3D. Ce mă bucur! Și sînt și mai curios să văd cum arată.

Aproape de cer - Premieră la Cinema Studio

Aproape de cer - Premieră la Cinema Studio

Vă propun un început de săptămână cinematografic. Știu, nu e cine știe ce surpriză, sau... extravaganță.

Happy Festivus! Cadouri pentru gurmanzi

Happy Festivus! Cadouri pentru gurmanzi

E prea frumos și, parcă, prea rar, Crăciunul, ca să-l irosim doar pe sarmale, caltaboș, cârnați și alte asemenea porcării. Iată ce vă propun pentru zilele când bradul și paharul cu vin... vă împodobesc.

Restaurantul săptămânii: Madame  Pogany

Restaurantul săptămânii: Madame Pogany

Madame Pogany se află la parterul unui office-building, într-un cartier foarte dorit pe vremuri și invidiat mai tot timpul de către bucureșteni, unde casele vechi și frumoase sînt agresate, pe alocuri, de urîțenii din sticlă și beton.

Dacă e luni, la NCRR e film românesc

Dacă e luni, la NCRR e film românesc

De ceva timp, luni de luni, cu o pauză de vacanță, mă întâlnesc, la NCRR, cu iubitorii de film ro­mânesc și cu o parte a echipei care a participat la realizarea (nu, sună mai bine filmarea) respectivelor producții.

Restaurantul săptămânii: Caru' cu bere

Restaurantul săptămânii: Caru' cu bere

Clădire mare, impunătoare, recent restaura(n)tă și unul dintre locurile din București care atrage turiștii plimbători prin urbea noastră mereu surprinzătoare.

În Centrul Vechi: Thomas Antiques
Adresa : Covaci 19, Telefon : 0752.440.818, Website: www.thomas-antiques.ro, Zona : Centrul Vechi, E-mail: contact@thomas-antiques.ro

În Centrul Vechi: Thomas Antiques

Îmi place vecinătatea asta: „Atelierul mecanic” vizavi de „Thomas Antiques”. Sună ușor suprarealist, cu rezonanțe metalice ieșind din pâlnia unui gramofon.

Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului
Regia : Steven Spielberg, Distribuţia : Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Durata : 107 minute, Buget: 130 milioane $

Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului

E bine filmat, de fapt, foarte bine filmat, are ritm, practic, din 107 minute, cam 100 sunt acțiune (exagerând nițel, firește).

Brânza  nu-i fromage, n'est-ce pas?

Brânza nu-i fromage, n'est-ce pas?

Antoine Bagnaninchi a venit în România în 1997 și, de atunci, conduce Independența Film, casa de distribuție care, an de an, ne răsfață cu filme necomerciale, simplu spus.

La Cătălin, că mai e deschis puțin

La Cătălin, că mai e deschis puțin

Cred că trecuseră mai bine de 6 luni de când nu mai călcasem treptele cârciumii din spatele fostei primării a sectorului 1, de pe Banu Manta.