[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

RestauranteRestaurant Grenadine

Grenadine, ofera clienţilor săi o varietate de mancare traditionala libaneza dar si din meniul international. Grenadine pune valoare pe conceptul de "best food & best mood"

RestauranteRestaurant Casa Capșa

"Casa Capşa" este situată în centrul Bucureştiului istoric la intersecţia străzilor Calea Victoriei şi Edgar Quinet.

RestauranteRestaurant Ali Baba

Restaurant Ali Baba din Bucureşti, restaurant cu specific oriental, este amplasat în zona Muncii, pe Şoseaua Mihai Bravu la nr 213, în apropiere de intersecţia cu Calea Călăraşilor, Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Decebal.

LibrăriiLibrăria din Fundul Curţii

Reţeaua de librării Humanitas a fost înfiinţată în 1993 şi dispune de o reţea de 17 librării care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri.

LibrăriiLibrăria Humanitas Kretzulescu

Societatea Librăriile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alături de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia şi Humanitas Fiction.

LibrăriiLibrăria Mihai Eminescu

Situată în inima Bucureştiului, în vecinătatea Pieţei Universităţii, librăria Mihai Eminescu, una dintre cele mai vechi şi prestigioase librării din România, cu o tradiţie în domeniu de peste 50 de ani, este un adevărat paradis al iubitorilor de carte.