[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

CluburiKulturhaus

Kulturhaus este un concept extrem de nou. Și înseamnă exact ce zice numele: "Casa culturii". Un loc unde manifestările culturale de orice fel sunt la ele acasă. După cum vă amintiți, orice "casă de cultură" avea pe vremuri o "discotecă" la parter.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.

HoteluriHotel Hilton

Inaugurat la începutul secolului trecut, în 1914, Hotelul Athenee Palace Hilton a devenit un brand al industriei hoteliere internaționale, punând în prim plan buna dispoziție și confortul clienților săi, pe care reușește să îi mulțumească întotdeauna.

HoteluriHotel Carol Parc

Hotel Carol Parc situat în apropierea parcului cu același nume, oferă spații de cazare luxoase și bogat decorate în stil clasic, romantic, precum și dotări de ultimă generație ce respectă standardele unui hotel de 5 stele.

HoteluriHotel Intercontinental

Hotel Intercontinental București este situat la km O al capitalei, în imediata apropiere a celor mai importante obiective din zonă : Teatrul Național, Universitatea, Piața Universității.

HoteluriHotel JW Marriott

Hotel JW Marriott este adăpostit de o clădire impetuoasă structurata pe 8 nivele, pretându-se turismului de afaceri și a celui de lux. Hotel Marriott dispune mai mult decât sigur de cele mai vaste, exuberante și fastuoase camere de hotel din București.

HoteluriHotel Casa Capșa

Hotel Casa Capșa a acumulat pe parcursul a mai bine de 150 de ani de existență o bogată experiență în domeniul ospitalității, obiectivele sale fiind încă de la început mulțumirea și tratarea cu respect a fiecărui client în parte.

HoteluriHoward Johnson Grand Plaza

În inima Bucureștiului, în apropierea Pieței Romane se află Hotelul Howard Johnson, un hotel deluxe, ideal pentru a găzdui oameni de afaceri cărora le oferă toate facilitățile solicitate, dar și turiști dornici să viziteze obiectivele aflate în apropriere

HoteluriHotel Radisson Blu

Cu cele 424 de camere ale sale, Hotel Radisson Blu se numără printre cele mai mari hoteluri de lux din București, acordând oaspeților posibilitatea de a alege între diverse tipuri de camere: standard, business class sau suite.

Agenții de TurismChallenge Turism

Challenge Turism este o agenție tour operatoare și detailistă (în parteneriat cu alte agenții tour operator) cu experiență de outgoing și incoming în turism, în străinătate și în România.

Agenții de TurismAdria Travel

Adria Travel este o companie de călătorii și turism cu servicii complete. "Suntem o agenție de tursim care servim călători. Am accentuat călători, deoarece credem că există o deosebire între călători și turiști."

Agenții de TurismChristian Tour

Agenția de turism Christian Tour a fost înființată în 1997. "Pentru că nu intenționăm să ne uităm începuturile, logoul brandului proaspăt creat trebuia să conțină cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi."

Agenții de TurismMarshal Turism

Marshal Turism reprezintă o marcă deja cunoscută pe piaţa turismului din România. Agenția atrage totdeauna clienți noi, pentru că serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricăror exigențe.

Agenții de TurismJ Info Tours

J'Info Tours a fost creată de Carmen și Aurel Pavel în mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din Romania. Este o agenție de turism care a creat o tradiție, principalul obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru clienții săi.

Agenții de TurismParalela 45

Paralela 45 Turism este o agenție de prestigiu care oferă turiștilor săi servicii complexe: excursii în țară și străinătate, rezervări de bilete de transport, rezervări la hoteluri, obținerea de vize turistice...

Agenții de TurismAli Baba Tour

Compania Ali Baba Tour a fost înfiinţată la Istanbul în anul 1986 iar reprezentanta pentru Romania s-a deschis în anul 1999.

Agenții de TurismGTS Turism - Sucursala Bucuresti

Agenţia de turism GTS Turism a fost înfiinţată în 2003 şi numără deja 4 birouri poziţionate în cele mai importante centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Evenimentul luniiAndrei Şerban aduce în FNT patru cehoviziuni

Andrei Şerban este celebru în America şi Europa. Numele lui a devenit un fel de marcă înregistrată pentru teatru.