[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

RestauranteTrattoria Il Calcio Floreasca

Primul restaurant sub marca Trattoria Il Calcio a luat fiinţă în anul 2001, în Piaţa Amzei, conceptul fiind preluat din Italia. Numele "Il Calcio" vine de la îmbinarea pasiunii pentru bucătăria italiană şi cea pentru "sportul rege".

CinematografeCinemateca Eforie

Cinemateca Eforie, amplasată lângă Calea Victoriei, pe strada Eforiei numărul 2, proiectează în fiecare zi filme vechi și de artă totul într-o atmosferă culturală, care incită la dezbateri.

CinematografeNoul Cinematograf al Regizorului Român

Noul Cinematograf al Regizorului Român se află în incinta Muzeului Țăranului Român, fiind un proiect cultural al MȚR având ca obiectiv prezentarea unei selecții de film european de ficțiune și documentar, dar și de promovarea tinerilor regizori români.

HoteluriHotel Ramada Majestic

Hotelul Ramada Majestic este situat în centrul orașului, dispune de 111 camere, dintre care 10 de tip executive și una presidential. Dispune de săli de conferințe, restaurant, săli de conferințe, centru afaceri, săli evenimente.

HoteluriHotel Parliament

Hotelul Parliament din București este cotat la 4 stele, fiind localizat lângă Palatul Parlamentului, aproape de centrele turistice și de afaceri al orașului. Cele 76 de camere oferă confortul dorit de turiști sau oameni de afaceri.

HoteluriHotel Crystal Palace

Construit în 2003, hotelul Crystal Palace este amplasat la aproximativ 10 minute distanță de Aeroportul Otopeni. Dispune de 73 de camere, parcare gratuită, centru fitness sau spații pentru organizarea de conferințe.

HoteluriHotel Caro

Hotelul Caro este situat în zona de nord a Bucureștiului, are o arhitectură în stil germanic și dispune de 216 camere de 3 și 4 stele, bar, restaurant și peste 1.000 de locuri dedicate organizării de evenimente.

HoteluriHotel Novotel

Hotelul Novotel este amplasat pe Calea Victoriei, pe locul fostului Teatru Național, bombardat în 1944. Dispune de 258 de camere, etaj cu camere executive si lounge, piscină, centru fitness și camere pentru seminarii.

Cafenele și CeainăriiCeai la Cotroceni

Una dintre primele ceainării din București, Ceai la Cotroceni, își întâmpină clienții într-o atmosferă interesantă și controversată. Ceainăria se află în apropierea Palatului Cotroceni, la subsolul unei case cu două etaje.

Cafenele și CeainăriiCafeneaua Smârdan

Situată în centrul istoric al Bucureștiului, Cafeneaua Smârdan este un spațiu mic, cu rafturi pline de cărți, muzică bună și câteva mese. Vinurile atent selecționate sunt și ele prezente lângă cafeaua fierbinte.

Cafenele și CeainăriiBernschutz & Co.

Există două ceainării Bernschutz & Co. în București, unul pe strada Eremia Grigorescu nr. 5, iar al doilea în Centrul Vechi, pe strada Smârdan nr. 30. Poți savura o cană de ceai alături de o prăjitură sau cumpăra pentru acasă ceaiul preferat.

Cafenele și CeainăriiCafe DeKo

Prima cafenea de stand-up comedy din țară, locul în care o mare parte din comedianții cunoscuți de azi și-au început activitatea, Cafe Deko reprezintă stand-up-ul românesc.

TurismRembrandt, hotelul din sufletul orașului

Intim şi cochet. Aceasta a fost prima impresie atunci când am zărit hotelul de afară. O clădire care se potriveşte perfect într-un centru istoric de oraş european. Un colţ de Bucureşti cu parfum de capitală civilizată.

CluburiRevenge Club

Clubul Revenge din Centrul Vechi al Bucureștiului este deschis în fiecare noapte. Intrarea este liberă, iar muzica satisface mai multe gusturi (alternative, dubstep, drum&bass, grime, hip-hop, oldies, reggae, trap). La bar se păstrează tradiția prețurilor studențești și a ofertelor speciale.

CluburiBarfly

Clubul Barfly din București: club cu concerte live, DJ, petreceri tematice, invitați speciali, ring de dans, 150 locuri la mese, 250 locuri în picioare. Barfly este situat la subsolul unei case recondiționate și cuprinde 5 încăperi, cu ring de dans.

Cafenele și CeainăriiGodot Cafe-Teatru

Godot cafe îşi aşteaptă clienţii la numărul 14 pe Blănari, vizavi (atât în spaţiu cât şi în stil) de terasa Argentin. În meniu găsiţi zilnic Teatru şi Cafea.

Cafenele și CeainăriiCafeneaua OAR

Terasa OAR este situată în apropiere de Libraria Cărtureşti, pe strada Verona.

Cafenele și CeainăriiAntipa Cafe

La o aruncătură de băţ de Piaţa Victoriei, în spatele celui mai modern muzeu din Bucureşti, terasa Café Antipa poate trece uşor neobservată în goana maşinilor ce tranzitează una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei.

MuzeeMuzeul Naţional Cotroceni

Muzeul Naţional Cotroceni, instituţie reper în rândul muzeelor cu specific memorialistic, îşi propune să promoveze un monument de patrimoniu unic în peisajul bucureştean, prin programe şi evenimente care să îl apropie de un public în continuă schimbare.

MuzeeMuzeul Municipiului Bucureşti

La sfârşitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucureşti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de înfiinţare a 'Muzeului Comunal Bucureşti'.