[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

Institute CulturaleInstitutul Goethe

Goethe-Institut este o instituţie culturală ce promovează cultura Republicii Federale Germane pe plan mondial.

Institute CulturaleInstitutul Francez

Institutul Francez din București:Un centru de resurse, o platformă și un spațiu de schimburi culturale

Institute CulturaleInstitutul Cultural Român

Misiunea Institutului Cultural Român este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Creşterea vizibilităţii valorilor culturale româneşti în lume constituie scopul principal al activităţilor desfăşurate de ICR.

Galerii de artăGaleria Atelier 35

Galeria Atelier35, reprezentată de Asociatia Atelier35, are misiunea de a sprijini dezvoltarea tinerilor artiști și de a valorifica potențialul artistic românesc.

Galerii de artăGaleria Simeza

Galeria Simeza este o galerie de artă cu expozitie permanentă. Situată pe Bulevardul Magheru din capitală, lângă teatrul Nottara, găzduiește expoziții de ceramică, sculptură, grafică și pictură în ulei.

Galerii de artăGaleria Orizont

Galeria Orizont este situată în centrul capitalei și funcționează din 1960, fiind una dintre cele mai mari galerii din București. În galerie nu pot expune decât artiști plastici, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Galerii de artăGaleria Nouă

Galeria Nouă este o organizaţie non - profit care prezintă artiști români și internaționali și promovează cu precădere fotografia, arta video, proiectele multimedia și proiecte interdisciplinare.

Galerii de artăGaleriile de Artă GOLDART

GOLDART are tradiţia promovării artei în spaţiul românesc şi internaţional prin organizarea, de mai bine de cincisprezece ani, a mai multor expoziţii, licitaţii şi prezentări de artişti.

Galerii de artăElite Art Club

ELITE ART Club UNESCO este o organizaţie non-guvernamentală cu sediul în București care are ca domeniu de activitate artele vizuale, muzica şi promovarea evenimentelor culturale.

Galerii de artăCasa Vernescu

Calea Victoriei, strada-muzeu a Bucureștiului, este ca un album pe care-l străbați la pas, cu dese opriri și mirări. Casa Vernescu este una dintre aceste surprize, un loc unde trecutul și prezentul se întâlnesc într-un destin de excepție.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti MŢR

Librăria Cărtureşti MŢR este situată în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Institutul Francez

Librăria Cărtureşti din Bulevardul Dacia funcţionează în incinta Institututului Francez din Bucureşti.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Quinet

Cărtureşti este un brand urban care şi-a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanenţă moduri alternative de a-şi satisface nevoile intelectuale.

LibrăriiLibraria Cărtureşti Verona

Cărtureşti este un concept store a carui istorie a început o data cu deschiderea primei librării, la sfârşitul anului 2000

CluburiKulturhaus

Kulturhaus este un concept extrem de nou. Și înseamnă exact ce zice numele: "Casa culturii". Un loc unde manifestările culturale de orice fel sunt la ele acasă. După cum vă amintiți, orice "casă de cultură" avea pe vremuri o "discotecă" la parter.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.

HoteluriHotel Hilton

Inaugurat la începutul secolului trecut, în 1914, Hotelul Athenee Palace Hilton a devenit un brand al industriei hoteliere internaționale, punând în prim plan buna dispoziție și confortul clienților săi, pe care reușește să îi mulțumească întotdeauna.

HoteluriHotel Carol Parc

Hotel Carol Parc situat în apropierea parcului cu același nume, oferă spații de cazare luxoase și bogat decorate în stil clasic, romantic, precum și dotări de ultimă generație ce respectă standardele unui hotel de 5 stele.