[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

Agenții de TurismChallenge Turism

Challenge Turism este o agenție tour operatoare și detailistă (în parteneriat cu alte agenții tour operator) cu experiență de outgoing și incoming în turism, în străinătate și în România.

Agenții de TurismAdria Travel

Adria Travel este o companie de călătorii și turism cu servicii complete. "Suntem o agenție de tursim care servim călători. Am accentuat călători, deoarece credem că există o deosebire între călători și turiști."

Agenții de TurismChristian Tour

Agenția de turism Christian Tour a fost înființată în 1997. "Pentru că nu intenționăm să ne uităm începuturile, logoul brandului proaspăt creat trebuia să conțină cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi."

Agenții de TurismMarshal Turism

Marshal Turism reprezintă o marcă deja cunoscută pe piaţa turismului din România. Agenția atrage totdeauna clienți noi, pentru că serviciile oferite sunt de calitate, totdeauna la nivelul oricăror exigențe.

Agenții de TurismJ Info Tours

J'Info Tours a fost creată de Carmen și Aurel Pavel în mai 1990, fiind printre primele firme private de turism din Romania. Este o agenție de turism care a creat o tradiție, principalul obiectiv fiind găsirea soluțiilor optime pentru clienții săi.

Agenții de TurismParalela 45

Paralela 45 Turism este o agenție de prestigiu care oferă turiștilor săi servicii complexe: excursii în țară și străinătate, rezervări de bilete de transport, rezervări la hoteluri, obținerea de vize turistice...

Agenții de TurismAli Baba Tour

Compania Ali Baba Tour a fost înfiinţată la Istanbul în anul 1986 iar reprezentanta pentru Romania s-a deschis în anul 1999.

Agenții de TurismGTS Turism - Sucursala Bucuresti

Agenţia de turism GTS Turism a fost înfiinţată în 2003 şi numără deja 4 birouri poziţionate în cele mai importante centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Evenimentul luniiAndrei Şerban aduce în FNT patru cehoviziuni

Andrei Şerban este celebru în America şi Europa. Numele lui a devenit un fel de marcă înregistrată pentru teatru.

RestauranteRestaurant Grenadine

Grenadine, ofera clienţilor săi o varietate de mancare traditionala libaneza dar si din meniul international. Grenadine pune valoare pe conceptul de "best food & best mood"

RestauranteRestaurant Casa Capșa

"Casa Capşa" este situată în centrul Bucureştiului istoric la intersecţia străzilor Calea Victoriei şi Edgar Quinet.

RestauranteRestaurant Ali Baba

Restaurant Ali Baba din Bucureşti, restaurant cu specific oriental, este amplasat în zona Muncii, pe Şoseaua Mihai Bravu la nr 213, în apropiere de intersecţia cu Calea Călăraşilor, Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Decebal.

LibrăriiLibrăria din Fundul Curţii

Reţeaua de librării Humanitas a fost înfiinţată în 1993 şi dispune de o reţea de 17 librării care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri.

LibrăriiLibrăria Humanitas Kretzulescu

Societatea Librăriile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alături de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia şi Humanitas Fiction.

LibrăriiLibrăria Mihai Eminescu

Situată în inima Bucureştiului, în vecinătatea Pieţei Universităţii, librăria Mihai Eminescu, una dintre cele mai vechi şi prestigioase librării din România, cu o tradiţie în domeniu de peste 50 de ani, este un adevărat paradis al iubitorilor de carte.