[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

Galerii de artăGaleria Nouă

Galeria Nouă este o organizaţie non - profit care prezintă artiști români și internaționali și promovează cu precădere fotografia, arta video, proiectele multimedia și proiecte interdisciplinare.

Galerii de artăGaleriile de Artă GOLDART

GOLDART are tradiţia promovării artei în spaţiul românesc şi internaţional prin organizarea, de mai bine de cincisprezece ani, a mai multor expoziţii, licitaţii şi prezentări de artişti.

Galerii de artăElite Art Club

ELITE ART Club UNESCO este o organizaţie non-guvernamentală cu sediul în București care are ca domeniu de activitate artele vizuale, muzica şi promovarea evenimentelor culturale.

Galerii de artăCasa Vernescu

Calea Victoriei, strada-muzeu a Bucureștiului, este ca un album pe care-l străbați la pas, cu dese opriri și mirări. Casa Vernescu este una dintre aceste surprize, un loc unde trecutul și prezentul se întâlnesc într-un destin de excepție.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti MŢR

Librăria Cărtureşti MŢR este situată în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Institutul Francez

Librăria Cărtureşti din Bulevardul Dacia funcţionează în incinta Institututului Francez din Bucureşti.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Quinet

Cărtureşti este un brand urban care şi-a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanenţă moduri alternative de a-şi satisface nevoile intelectuale.

LibrăriiLibraria Cărtureşti Verona

Cărtureşti este un concept store a carui istorie a început o data cu deschiderea primei librării, la sfârşitul anului 2000

CluburiKulturhaus

Kulturhaus este un concept extrem de nou. Și înseamnă exact ce zice numele: "Casa culturii". Un loc unde manifestările culturale de orice fel sunt la ele acasă. După cum vă amintiți, orice "casă de cultură" avea pe vremuri o "discotecă" la parter.

CluburiExpirat Club

Expirat este simplu explicat ca “party music club”. Adică locul cel mai bun pentru o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: muzică, atmosferă, oameni. Poţi alege de la muzică electronică până la alternative, indie, rock, old hip-hop, disco...

CluburiFire Club

Fire Club: muzică live, rock, hip-hop, underground, folk, DJ,... Fire este un club studenţesc situat în Centrul Vechi. Fire Club este un loc unde cu adevărat s-a scris istorie la începutul anilor 2000 pentru cultura underground.

CluburiClub A

În 1969 a fost înființat cel mai vechi club studențesc din România. Și de atunci a avut o activitate neîntreruptă. Florian Pittiș, Johnny Răducanu, Nicu Vladimir, Mircea Florian sunt doar câteva dintre personalitățile care au scris istorie în Club A.

HoteluriHotel Hilton

Inaugurat la începutul secolului trecut, în 1914, Hotelul Athenee Palace Hilton a devenit un brand al industriei hoteliere internaționale, punând în prim plan buna dispoziție și confortul clienților săi, pe care reușește să îi mulțumească întotdeauna.

HoteluriHotel Carol Parc

Hotel Carol Parc situat în apropierea parcului cu același nume, oferă spații de cazare luxoase și bogat decorate în stil clasic, romantic, precum și dotări de ultimă generație ce respectă standardele unui hotel de 5 stele.

HoteluriHotel Intercontinental

Hotel Intercontinental București este situat la km O al capitalei, în imediata apropiere a celor mai importante obiective din zonă : Teatrul Național, Universitatea, Piața Universității.

HoteluriHotel JW Marriott

Hotel JW Marriott este adăpostit de o clădire impetuoasă structurata pe 8 nivele, pretându-se turismului de afaceri și a celui de lux. Hotel Marriott dispune mai mult decât sigur de cele mai vaste, exuberante și fastuoase camere de hotel din București.

HoteluriHotel Casa Capșa

Hotel Casa Capșa a acumulat pe parcursul a mai bine de 150 de ani de existență o bogată experiență în domeniul ospitalității, obiectivele sale fiind încă de la început mulțumirea și tratarea cu respect a fiecărui client în parte.

HoteluriHoward Johnson Grand Plaza

În inima Bucureștiului, în apropierea Pieței Romane se află Hotelul Howard Johnson, un hotel deluxe, ideal pentru a găzdui oameni de afaceri cărora le oferă toate facilitățile solicitate, dar și turiști dornici să viziteze obiectivele aflate în apropriere

HoteluriHotel Radisson Blu

Cu cele 424 de camere ale sale, Hotel Radisson Blu se numără printre cele mai mari hoteluri de lux din București, acordând oaspeților posibilitatea de a alege între diverse tipuri de camere: standard, business class sau suite.

Agenții de TurismChallenge Turism

Challenge Turism este o agenție tour operatoare și detailistă (în parteneriat cu alte agenții tour operator) cu experiență de outgoing și incoming în turism, în străinătate și în România.