[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Bucureşti

CluburiBarfly

Clubul Barfly din București: club cu concerte live, DJ, petreceri tematice, invitați speciali, ring de dans, 150 locuri la mese, 250 locuri în picioare. Barfly este situat la subsolul unei case recondiționate și cuprinde 5 încăperi, cu ring de dans.

Cafenele și CeainăriiGodot Cafe-Teatru

Godot cafe îşi aşteaptă clienţii la numărul 14 pe Blănari, vizavi (atât în spaţiu cât şi în stil) de terasa Argentin. În meniu găsiţi zilnic Teatru şi Cafea.

Cafenele și CeainăriiCafeneaua OAR

Terasa OAR este situată în apropiere de Libraria Cărtureşti, pe strada Verona.

Cafenele și CeainăriiAntipa Cafe

La o aruncătură de băţ de Piaţa Victoriei, în spatele celui mai modern muzeu din Bucureşti, terasa Café Antipa poate trece uşor neobservată în goana maşinilor ce tranzitează una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei.

MuzeeMuzeul Naţional Cotroceni

Muzeul Naţional Cotroceni, instituţie reper în rândul muzeelor cu specific memorialistic, îşi propune să promoveze un monument de patrimoniu unic în peisajul bucureştean, prin programe şi evenimente care să îl apropie de un public în continuă schimbare.

MuzeeMuzeul Municipiului Bucureşti

La sfârşitul lunii iunie 1921, Consiliul Comunal Bucureşti a aprobat propunerea primarului dr. Gh. Gheorghian de înfiinţare a 'Muzeului Comunal Bucureşti'.

MuzeeMuzeul Aviaţiei

La 2 martie 1990 a fost înfiinţat Muzeul Aviaţiei – prestigioasă instituţie de cultură, educaţie patriotică şi propagandă tehnico-ştiinţifică, structură de referinţă a Forţelor Aeriene, punct de atracţie pentru un numeros public.

MuzeeObservatorul Astronomic

Observatorul Astronomic Vasile Urseanu al Municipiului București, este o instituție muzeistică, destinată popularizării astronomiei. Prin dotările și facilitățile sale oferă tuturor celor interesați posibilitatea urmăririi prin lunetă a bolții cerului.

MuzeeMuzeul Țăranului Român

Muzeul Naţional al Ţăranului Român se înscrie în familia europeana a Muzeelor de Arte şi Tradiţii Populare. Posesorul unor colecţii de obiecte deosebit de bogate, găzduit de o clădire-monument istoric, în stil neo-românesc, practică o muzeografie aparte.

MuzeeMuzeul Satului

Crearea Muzeului Satului (cu denumirea actuală de Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti") este rodul unor cercetări intense și susținute, teoretice și de teren, ca și a unor experimente muzeografice, de peste un deceniu, coordonate de Dimitrie Gusti.

MuzeeMuzeul Grigore Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este o instituție publică de cultură cu personalitate juridică, aflată în subordinea Ministerului Culturii și Cultelor, având vechi tradiții iîn ceea ce privește activitățile educative și muzeologice.

MuzeeMuzeul National de Geologie

Amenajat în clădirea istorică a Institutului Geologic al Romaniei (1906), Muzeul Național de Geologie a fost deschis publicului în anul 1990. Având un patrimoniu de peste 80.000 de eșantioane de minerale, roci și fosile, muzeul este organizat ca o carte.

MuzeeMuzeul National de Arta

Muzeul Naţional de Artă are trei galerii de artă şi o istorie regală. Galeria de Artă Europeană, Galeria de Artă Veche Românească, Galeria de Artă Românească Modernă însumează opere expuse într-o manieră atractivă şi modernă.

CinematografeGrand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.

CinematografeCinema Patria

Cinema Patria situat central pe Bulevardu Magheru, cu o capacitate de 1014 locuri, aer condiționat, sistem de sunet Dolby Stereo, prezintă filme de ultimă oră, producții internaționale sau naționale, premiere și avanpremiere.

CinematografeCinema Studio

Cinema Studio, sală a Uniunii Cineaştilor UCIN, găzduiește gale și premiere ale filmelor românești, cât și ale filmelor din repertoriul internațional sau festivaluri importante: Festivalul Filmului European, Festivalul Filmului Britanic.

CinematografeThe Light Cinema

The Light Cinema, cinematograf integral digital, dispune de 7 săli cu o capacitate totală de 1,100 locuri și tehnologie 3D. Vizionarea unui film în sistem integral digital este net superioară peliculei: imagine perfectă, sunet excelent, calitate impecabil

CinematografeCinema City Cotroceni

Cinema City România este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Central și de Est. Compania deține un lanț de cinematografe Cinema City și IMAX® în Polonia, Ungaria, Cehia și Bulgaria.

CinematografeCityplex

Cityplex este un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli a câte 138 de locuri, situat în complexul City Mall de la Eroii Revoluţiei, la numai 5 minute de Piaţa Unirii.

CinematografeMovieplex

Cu o capacitate de peste 2500 locuri (dintre care 26 destine persoanelor cu dizabilități) repartizate în 11 săli de cinema, dotate cu aer condiționat, sunet Dolby Digital și alte standarde occidentale iți poate oferi o experiență unică.