[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 10/07/2012
Cosmetice vegane

Cosmetice vegane

Nu folosesc parafină în cremele bio, nu adaugă detergenţi în şampoanele bio, nici conservanţi chimici nocivi în săpunurile naturale solide. Iar de curând a lansat o nouă linie preparată din ingrediente vegane bio.

Soapmill a scos de curând prima gamă de produse de îngrijire premium, „Luxury”. Jazz este o cremă pentru ten cu textură spumoasă, uşoară, cu parfum de iasomie şi proprietăţi anti-rid. Twist este un şampon anti-mătreaţă şi împotriva căderii părului care conţine ulei organic de baobab şi argilă marocană rhassoul. Promite să regenereze firele de păr şi scalpul în doar trei luni. Tot pentru îngrijirea părului este şi balsamul „Soul” cu unturi bio şi mătase Tussah.

 

Produsele pot fi comandate de pe www.soapmill.ro sau cumpărate din magazinele bio bucureştene Pukka, BioBunătăţi, Alege Bio şi farmacii. Din septembrie cele trei produse noi vor putea fi găsite şi în boutique-uri din Paris, Londra, Veneţia şi Cairo. Există o poveste legată şi de ambalajele gamei „Luxury”. Acestea sunt pictate individual de artistul plastic Corina Icala (www.designbycorina.ro), ceea ce le transformă în mici piese unicat.

 

Soapmill este primul producător român de cosmetice care a lansat conceptul 100% natural în România şi care a şi obţinut, în premieră pentru ţara noastră, certificarea bio organică pentru două game de produse. La trei ani de la lansare, brandul are şase game cosmetice de îngrijire, una pentru bebeluşi şi copii, una de detergenţi naturali şi una de accesorii pentru casă şi cadouri. Produsele cosmetice organice Soapmill sunt 100% vegane. Conţin exclusiv ingrediente vegetale preţioase şi delicate, uleiuri esenţiale şi adaosuri de plante, flori sau fructe.