[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 1/11/2012
Silviu Purcărete, prezent la Festivalul Național de Teatru!
Bucureşti Joi | 1 noiembrie | ora 18.00 | Sala „Liviu Ciulei” a Teatrului „Bulandra”

Silviu Purcărete, prezent la Festivalul Național de Teatru!

Silviu Purcărete va fi prezent în cadrul FNT prin intermediul unui dialog excepțional purtat cu eseistul și profesorul George Banu sub semnul unei teme generoase: Teatrul și sensul comunității. Filmul va fi proiectat joi, 1 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala „Liviu Ciulei” a Teatrului „Bulandra”

Aflat în Franța pentru premiera spectacolului Artaserse, opera barocă a lui Leonardo Vinci pe care a pus-o în scenă la Opéra national de Lorraine, celebrul regizor va fi totuși prezent în mijlocul publicului și al invitaților Festivalului Național de Teatru grație unui dialog excepțional purtat cu eseistul și profesorul George Banu sub semnul unei teme generoase: Teatrul și sensul comunității.

Filmat la Nancy chiar în urmă cu câteva zile de operatorul Horia Lapteș, pentru Festivalul Național de Teatru, acest dialog (cu o durată de 45 minute) va fi proiectat în premieră joi, 1 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala „Liviu Ciulei” a Teatrului „Bulandra”, înainte de documentarul Insula. Într-O furtună: Silviu Purcărete de Laurențiu Damian, și va fi reluat duminică, 4 noiembrie, la aceeași sală, după spectacolul Așteptându-l pe Godot de Samuel Beckett.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.