[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festival de teatru

ŞtiriFlorin Piersic jr. , dublă reprezentație a spectacolului ”Freak Show” de Crăciun, la TNB

Întrucât biletele pentru spectacolul ”Freak Show” programat luni, 26 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București de la ora 20:00 se vând în ritm alert, organizatorii vin întâmpinarea persoanelor interesate cu o nouă reprezentație ce va avea loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

ŞtiriFestivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu, intre 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli

Teatrul de Comedie si Primaria Municipiului Bucuresti prezinta, intre 1 si 5 noiembrie, Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitanescu.

TeatruTeatru de Animație. Spectacole de colecție în festival

Începe ediţia a 10-a Festivalului Internațional al Teatrului de Animaţie „Spectacole de Colecţie” (13-23 noiembrie). Festivalul propune spectacole pentru copii şi părinţi, un mix de piese de colecţie clasice, dar şi propuneri care aduc teatrul vizual în contemporaneitate.

TeatruUNDERCLOUD 2014 goes international

Undercloud, primul festival românesc de teatru independent care promovează din anul 2008 mişcarea teatrală independentă din România, prezintă în cadrul ediţiei de anul acesta și spectacole din Marea Britanie, Franța și Ungaria.

ŞtiriRespiră. Teatru. - 25 de ore de teatru non-stop în Sibiu

Festivalul 25 de ore de teatru non-stop este organizat sub sloganul "Respiră. Teatru" şi are ca principal scop realizarea cadrului de manifestare artistică pentru companiile de teatru independent din România.

TeatruMăşti Europene la... Masca

A 8-a ediţie a festivalului Măşti Europene la Masca va aduce câteva nume consacrate în teatrul de expresie corporală.

ŞtiriSilviu Purcărete, prezent la Festivalul Național de Teatru!

Silviu Purcărete va fi prezent în cadrul FNT prin intermediul unui dialog excepțional purtat cu eseistul și profesorul George Banu sub semnul unei teme generoase: Teatrul și sensul comunității. Filmul va fi proiectat joi, 1 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala „Liviu Ciulei” a Teatrului „Bulandra”

TeatruProgramul Festivalului Naţional de Teatru 2012 (26 octombrie – 4 noiembrie)

În mai puţin de o lună, 32 de spectacole grupate în 6 secţiuni vor fi prezentate pe 9 dintre scenele capitalei, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru.