[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Oraş

Anima Sana intervenţie artistică
Bucureşti Anima Sana 2012 este organizat de Asociaţia din Pod în cadrul programului I love Bucharest. Petofi Sandor 8; http://www.ilovebucharest.org/contact/

Anima Sana intervenţie artistică

Echipa I Love Bucharest va picta pereții unui spital de copii. Două săli de aşteptare şi un culoar de acces în cabinetele medicilor din clădirea Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” vor fi redecorate, în această perioadă, de o echipă de tineri artişti.

Cauze fără clauze
Nicu Neamţu este născut la 06.01.1964 în Snagov, Ilfov; Este fondator şi partener coordonator la Societatea Civilă de Avocaţi Neamțu și Asociații.

Cauze fără clauze

Nicu Neamțu este un avocat pasionat de istoria orașului, care ar pleda oricând pentru cauza patrimoniului arhitectural. Un pasionat de trasee pe două roți.

Dianei patru
Dianei Patru,  Strada Dianei 4 (Piața Rosetti); deschis zilnic; www.facebook.com/dianei.patru

Dianei patru

De multă vreme n-am mai auzit de un loc proaspăt deschis care să-și câștige faima cu atâta rapiditate. Casa de la adresa cu pricina și-a deschis porțile doar de vreo două luni. I s-a dus deja vestea. Cu „muzică, poezie, teatru, film, foto, dezbateri, evenimente cu atitudine” se laudă cei de-ai casei

Bunele meșteșuguri lasă urme. Se caută bătături!

Bunele meșteșuguri lasă urme. Se caută bătături!

Un ol,un ulcior,o fluierice,o păpuşă, o pereche de cercei, un coş, o mătură, un căuc, un scaun, toate sunt obiecte născute din mâinile unui meșteșugar, dar şi urme care transcend satul ori locul de origine, devenind emblematice pentru o comunitate anume.

Hai la bocănit!

Hai la bocănit!

Pe bulevardul Mărăști, la numărul 43, aproape de mănăstirea Cașin, se află o sală unde vă îndemnăm să luați parte la un curs de step pentru începători: copii (6-10 ani) și adulți.

Stradă de C’Arte fără pietoni

Stradă de C’Arte fără pietoni

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară organizează evenimentul Strada de C’Arte. Ce am găsit pe strada Boteanu într-o seară de joi?

Un nou spațiu cultural: Casa Artelor

Un nou spațiu cultural: Casa Artelor

Primăria sectorului 3 va inaugura duminică, 30 septembrie, la orele 19.00, Casa Artelor.

Cinci locuri mai puțin umblate din Bucureşti

Cinci locuri mai puțin umblate din Bucureşti

Îmi place să mă plimb prin câteva locuri care nu se află în topul bucureștenilor ca cele mai hot. Cel puțin așa am impresia. Adică nu sunt nici aglomerate, nici la modă și nici nu ies în calea celor avizi de „vreau să ies în evidență și merg acolo”.

Valea Hârtibaciului, o comunitate cu potențial mare

Valea Hârtibaciului, o comunitate cu potențial mare

Aflată între Agnita și Sibiu, Valea Hârtibaciului este o zonă defavorizată din Transilvania, nedezvoltată, încremenită în timp, un amestec de familii de sași, români și rromi, dar cu ...

Hala Matache nu va fi demolată

Hala Matache nu va fi demolată

Comisia Naţională de Dezvoltare Teritorială (CNDT) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a dat aviz de demolare a Halei Matache, a anunţat azi secretarul de stat în MDRT Marcel Boloş.