[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 21/11/2012

Gala Tinere Talente 2012, spectacol al bursierilor Fundaţiei Principesa Margareta a României

Gala Tinere Talente 2012, spectacol al bursierilor Fundaţiei Principesa Margareta a României

Aseară, la Biblioteca Naţională, în cadrul unei gale eveniment, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a înmânat diplomele Tinere Talente celor 28 de artişti bursieri ai fundaţiei.

În cadrul galei a avut loc şi un concert de muzică clasică, unde tinerii artişti au interpretat atât lucrări celebre şi accesibile publicului, cât şi o compoziţie proprie. În prezenţa ASR Principesa Margareta a României, programul a continuat cu ceremonia de decernare a diplomelor bursierilor Tinere Talente, vizitarea expoziţiei de pictură, a atelierului de creaţie – gravură şi grafică şi vizionarea unui scurt film de animaţie.  

La eveniment au participat peste 200 de invitaţi, personalităşi din mediul de business şi cultural, printre care Margareta Pâslaru, Camelia Şucu sau Ştefan Câlţia.

Lucrările tinerilor bursieri ai secţiunii Arte Plastice pot fi vizionate de public în cadrul Bibliotecii Naţionale a României până pe 3 decembrie.

Prin programul naţional Tinere Talente, Fundaţia Principesa Margareta a României oferă burse de studiu, mentorat şi oportunităţi de promovare celor mai promiţători tineri artişti români din domeniul muzicii clasice şi al artelor plastice, aflaţi la început de carieră şi în imposibilitatea de a se dezvolta pe viitor din motive financiare.