[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/09/2015

Turneul de adio al lui Charles Aznavour ajunge la Bucureşti

Turneul de adio al lui Charles Aznavour ajunge la Bucureşti

Charles Aznavour - unul dintre cei mai simpatizaţi şi longevivi artişti francezi - va susţine un concert la Bucureşti, la data de 20 februarie 2016, la Complexul Romexpo.

Evenimentul programat să aibă loc la Bucureşti face parte din ultimul turneu pe care artistul de origine armeană îl va susţine. 

Aznavour, în vârstă de 91 de ani, a apărut în peste 60 de filme şi a compus peste 1.000 de cântece, din care aproximativ 150 în limba engleză, 100 în italiană, 70 în spaniolă şi 50 în germană.

Cu zeci de premii în palmares atât în lumea muzicii, cât şi în cea a filmului, Charles Aznavour a colaborat de-a lungul timpului cu Édith Piaf, Fred Astaire, Frank Sinatra - Aznavour fiind unul dintre puţinii cântăreţi europeni invitaţi să cânte cu acesta -, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida, Serge Gainsbourg, Josh Groban, Petula Clark, Tom Jones, Shirley Bassey, José Carreras, Laura Pausini, Nana Mouskouri şi Julio Iglesias.

Cântăreţul jazz Jack Jones, deţinător a două premii Grammy, a înregistrat în 1974 un album care conţine compoziţii marca Aznavour, Write me a love song, Charlie, care a fost relansat şi pe CD, în 2006.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare pe bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro şi pe 7fix.ro. Preţul acestora variază în funcţie de categorie: Golden VIP - 575 de lei, VIP - 490 de lei, categoria 1 - 390 de lei, categoria a 2-a - 350 de lei, categoria a 3-a - 260 de lei.

Taguri: