[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 4/02/2015
Sludge & Stoner evening: Crowbar @ Fabrica
Bucureşti Crowbar, club Fabrica, 4 martie. Preț bilet: 50 lei (presale), 60 lei (la intrare în club)

Sludge & Stoner evening: Crowbar @ Fabrica

Trupa sludge metal Crowbar va concerta la București, în club Fabrica, la data de 4 martie, având în deschidere formațiile autohtone RoadkillSoda, Holy Motors și First Division.

Formată în 1988 la inițiativa lui Kirk Windstein, al cărui nume se leagă și de grupul Down, Crowbar a lansat primul album în 1991, Obedience Thru Suffering, nu s-a bucurat de succes. A urmat, în 1993, materialul discografic Crowbar, produs de Phil Anselmo (Pantera, Down) și de aici cariera Crowbar și-a luat avânt.

În anul 2000, formația a pornit în turneu alături de Black Label Society și Sixty Watt Shaman, iar la jumătatea acestuia bateristul Craig Nunenmacher l-a înlocuit pe Phil Ondich pentru BLS și a continuat turneul cântând cu ambele trupe.

Acum, cu 10 albume la activ, cel mai recent lansat în luna mai a anului 2014, Symmetry in Black, Kirk Windstein – voce, chitară (1989 – prezent), Tommy Buckley – tobe (2005 – prezent), Matthew Brunson – chitară (2009 – prezent) și Jeff Golden – bas (2013 – prezent) au pornit din nou în turneu prin Europa.  

Biletele costă 50 de lei (presale) și pot fi cumpărate de pe myticket.ro. La intrare, biletele vor putea fi achiziționate în limita disponibilității la prețul de 60 lei. 

Taguri: