[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 18/05/2015

Roxette. O noapte furtunoasă

Roxette. O noapte furtunoasă

Aceasta este o cronică (mai mult) meteo. 17 mai 2015. Al treilea concert Roxette în România, anunțat să aibă loc la Arenele Romane din București, ne-a mobilizat.

articol publicat în MADRockBlog 

Nu am fructificat primele două ocazii, iar acum părea momentul numai bun. 30 de ani de carieră, într-o duminică plăcută. La ora 20.15, porneam din centrul orașului cu un taxi. După nici 15 minute, coborârea la destinația dorită era imposibilă. Valuri de apă și rafale de gheață se prelingeau pe geamurile mașinii. Copacii se înclinau aproape de 90 de grade, iar nivelul bălților de pe străzi era în creștere. „Întoarcem!”

Drumul a fost un calvar, care a culminat cu defectarea mașinii în care ne aflam, dar eram deja în afara ochiului furtunii. Înapoi, la Universitate, atmosfera era calmă. Pe pagina de Facebook a organizatorului eMagic se anunța încercarea de reluare a evenimentului. Eskobar, una dintre formațiile programate să cânte în deschidere, nu va mai fi urcat pe scenă. Se făcea proba echipamentelor și se spera reluarea cât de curând.  

Să mai încercăm o data. Acum, străzile erau blocate de poliție și de tramvaie rămase în pană, în bălți. N-a fost să fie!

Reacțiile apărute pe aceeași faimoasă rețea de socializare au fost dintre cele mai diverse. Oamenii surprinși de mega furtună la Arene nu au avut variante de adăpostire – vina concesionarului care nu a investit nimic în infrastructură. De cealaltă parte, angajații BGS au decis să transmit celor care încercau să intre că evenimentul nu mai are loc. Și, din toată această învălmășeală, organizatorul a fost scos vinovat.

Din fericire, concertul a fost o reușită, dar, din nefericire, nu și pentru cei care n-au ajuns. Poate, data viitoare…

Taguri: