[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 18/02/2015
Rhythm and Blues cu Garou, la București

Rhythm and Blues cu Garou, la București

Una dintre cele mai apreciate voci canadiene, cu vânzări record de albume și trei discuri de platină, Garou vine pentru prima dată în România, la Sala Palatului, cu un concert-eveniment bilingv: Rhythm and Blues.

În data de 8 aprilie, cântărețul celebrează spiritul muzicii R&B, cu preluări după piese celebre cântate în engleză şi în franceză, într-o interpretare plină de personalitate şi virtuozitate alături de o trupă de muzicieni de marcă.

Garou a lansat până acum nouă albume de studio, unul live şi o colecţie de hituri, atât în franceză, cât şi în engleză, a devenit revelaţie artistică odată cu interpretarea lui Quasimodo în faţa a milioane de oameni din toată Europa şi America în drama muzicală ”Notre Dame de Paris”.

Pe numele său adevărat Pierre Garand, artistul şi-a luat numele de scenă după diminutivul numelui său, Garou, cuvântul apropiat că pronunţie de numele său, “loup-garou” (vârcolac).

Biletele sunt puse în vânzare pe vreaubilet.ro şi la standul VreauBilet.ro de la Unirea Shopping Center.

Preţ bilet:
VIP: 350 lei
Cât.I: 280 lei
Cât. ÎI: 240 lei
Cât.III: 200 lei
Cât.IV: 160 lei

Taguri: