[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 5/03/2015

Crowbar in review

Crowbar in review

Phil Anselmo poartă în videoclipul I’m Broken o bluză inscripționată Crowbar. Mulți ani mai târziu, împreună cu Kirk Windstein colabora la proiectul Down.

Legătura? O prietenie veche, bazată pe metal și încredere. La București, Windstein nu a purtat și nici nu a cântat nimic din Pantera sau Down, dar a susținut alături de chitaristul Matthew Brunson, de toboșarul Tommy Buckley și basistul Jeff Golden primul concert metal al anului care nu trebuia ratat.

Americanii au urcat pe scenă la ora anunțată de organizatori, însă show-ul lor a durat doar puțin peste o oră. Din setlist n-au lipsit The Cemetery Angels, Symmetry in White și nici coverul după No Quarter (Led Zeppelin).  De cealaltă parte, în ceea ce privește publicul (numeros), nu au lipsit crowd surfing-ul și nici headbanging-ul… Tipic.

Sludge, doom, stoner, toate au avut loc în același cadru, pe aceeași scenă, la Fabrica. Opening acts pentru Crowbar au fost: RoadkillSoda, Holy Motors și First Division.

Taguri: