[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 4/03/2015
Concert fado: Mariza

Concert fado: Mariza

Mariza s-a transformat dintr-o celebritate locală în unul dintre cele mai aplaudate staruri ale muzicii mondiale, în mai puțin de 12 ani.

Marisa dos Reis Nunes, pe numele său adevărat, este un fenomen recunoscut de public, dar şi de critici. Are la activ multiple nominalizări la premiile Grammy, a vândut până acum mai mult de un milion de albume în întreaga lume și va lansa în data de 14 aprilie un album Best Of. Acesta va fi disponibil în trei variante: standard, digital şi special. Fiecare, cu piese diferite.

Concertul de la Bucureşti al artistei originare din Mozambic are loc la Sala Palatului, la 24 martie.

Considerată urmaşa Amaliei Rodriguez – niciun artist de fado de după Amalia nu a avut parte de o carieră internaţională atât de triumfătoare –, Mariza are anul acesta un program plin, cu concerte în Portugalia și Marea Britanie, înainte de România.

Considerată „un artist complet, capabil să hipnotizeze întreaga audiență cu fado-ul său cântat cu sufletul”, Mariza a primit recent Premiul Womex la Santiago de Compostela. Susține regulat spectacole cu casa închisă în cele mai prestigioase săli din întreaga lume – Carnegie Hall din New York, Sydney Opera House, Royal Albert Hall din Londra, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles și a fost prima cantăreață de fado invitată de David Letterman la emisiunea Late Night.

Bilete pentru concertul de la București costă 220, 175, 140 sau 110 lei, în funcție de distanța față de scenă. Biletele VIP s-au epuizat. Celelalte categorii de tichete se pot cumpăra online pe Eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi cumpărate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă 15.