[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 21/01/2015
Album de colecție

Chris Cornell – Unplugged in Sweden

Chris Cornell – Unplugged in Sweden

Versatilă precum cea a lui Robert Plant, vocea de 4 octave a lui Chris Cornell emoționează în aceeași măsură în care mobilizează spiritul.

De ce vorbim despre acest material după 9 ani? Pentru că acest live Unplugged in Sweden poate fi ascultat la fel de bine și acum. Pentru că sunt puține voci care duc un unplugged solo, pentru că ne aflăm în fața unor compoziții de referință.

Piese Temple Of The Dog (pepiniera Soundgarden și Pearl Jam), Audioslave și Soundgarden stau alături, la fel de acustic, de coveruri Billie Jean (Michael Jackson), Redemption Song (Bob Marley),  Peace, Love And Understanding (Elvis Costello) și Thank You (Led Zeppelin).

Cum sigur știți, cea mai cunoscută interpretare de pe acest album este suprinzătoarea variantă a hitului Billie Jean, însă veți descoperi cu aceeași uimire (dacă nu ați făcut-o deja) versiunile Like a Stone, Wide Awake, Be Yourself, Original Fire (Audioslave) sau Black Hole Sun (Soundgarden).  

Multi-instrumentist, Christopher John Boyle (pe numele său adevărat) și-a început cariera în 1984 – la vârsta de 20 de ani, iar în cele trei decenii de activitate a colaborat cu o serie de nume importante ale muzicii, fiind unul dintre pilonii grunge ai Seattle.

Tracklist:

01) Doesn't Remind Me (Audioslave)
02) Like A Stone (Audioslave) 
03) Wide Awake (Audioslave) 
04) Fell On Black Days (Soundgarden) 
05) Be Yourself (Audioslave) 
06) Billie Jean (Michael Jackson cover) 
07) Original Fire (Audioslave) 
08) Redemption Song (Bob Marley cover) 
09) Peace,Love And Understanding (Elvis Costello cover) 
10) All Night Thing (Temple Of The Dog) 
11) Black Hole Sun (Soundgarden) 
12) Call Me A Dog (Temple Of The Dog) 
13) Thank You (Led Zeppelin cover) 

Taguri: