[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 27/11/2014
Black Label Society SDMF
Bucureşti Black Label Society, Arenele Romane, 27 iulie 2015. Preț bilete: 99 - 176 lei

Black Label Society SDMF

Black Label Society prezintă „Catacombs of the Black Vatican” pe 27 iulie 2015, la București.

Trupa americană se va afla pentru a doua oară la București, după concertul de 40 de minute din cadrul festivalului Rock The City 2012. De cealaltă parte, fondatorul acesteia, chitaristul Zakk Wylde, a mai fost prezent la București în cadrul evenimentului Metal All Stars, care a avut loc în primăvara acestui an.

Albumul Catacombs of the Black Vatican, lansat în aprilie 2014, este motivul pentru care formația a pornit în turneu, însă din setlistul concertelor nu vor lipsi piesele celebre marca Black Label Society. Așadar, este pentru prima data când ne vom bucura de o seară full-metal, full-BLS.

Zakk Wylde, fost membru al trupei lui Ozzy Osbourne, si-a pus amprenta muzicală și asupra unor filme precum Buffy the Vampire Slayer, Hellraiser III, Little Nicky, Rock Star și V for Vendetta.

Biletele sunt disponibile deja în reteaua Eventim sau online, pe eventim.ro. Primele 300 de bilete vor fi disponibile la prețul de 99 de lei, iar după terminarea acestora, prețul va fi de 126 de lei pentru următoarele 500 de bilete. După epuizarea biletelor aflate în presale, prețul biletelor va fi de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.

Taguri: