[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 5/06/2012
Terase de Bucureşti: Luna Bar

Terase de Bucureşti: Luna Bar

De fapt sunt trei – Luna Bar, Sky Terrace şi Restaurantul Sole. Toate trei la etajul 15 al clădirii Crystal Tower.

Aviz amatorilor, dacă aveţi rău de înălţime, poate că ar fi bine să nu priviţi pe geamul liftului panoramic la urcare şi, în niciun caz, la coborâre. Dacă nu aveţi astfel de probleme, am auzit că priveliştea este superbă. Şi că imaginea unui Bucureşti blocat în trafic la apus poate fi extrem de romantică. 

Noi am ales Luna Bar şi un cocktail signature, după care am continuat, pentru a uita că e înnorat, cu un pahar de vin, un frappe şi o limonadă. Şi ne-am bucurat de luminile halucinante şi vitezomane ale oraşului, de liniştea pe care ţi-o dă cerul, fie el şi acoperit de nori, chiar şi de vântul rece.

Am mai fi stat, dar ne aştepta o piesă de teatru la Tête-à-Tête. Aşa că am plecat, nu înainte de a afla că restaurantul Sole are în meniu paste, fructe de mare şi alte preparate cu influenţe medi­teraneene şi că Sky Terrace este o terasă în prelungirea salonului unde puteţi să combinaţi un cocktail cu gustări Tapas. 

 

Luna Bar

Bd. Iancu de Hunedoara 48
021.313.74.74;  
www.sole-events.ro