[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 6/10/2011

Rock'n'Regie

Rock'n'Regie

Sau rock şi aventură. Şi o carafă de vin. De care veţi avea nevoie ca să vă relaxaţi după ce v-au alergat câinii care păzesc cu dedicare drumul până la bar.

Pentru cei mai curajoşi (aşa ca noi), a fost suficientă şi o ciocolată caldă pe care am savurat-o pe terasa încă deschisă pentru a mai profita puţin de toamna târzie.

Barul s-a lansat la începutul anului şi este un adevărat local de Regie cu preţuri mici (berea costă în jur de 5 lei, cafeaua la fel), opţiuni puţine dar suficiente, muzică rock „veritabilă” (a se citi heavy) şi un design la fel de „greu”.

În seara de luni în care l-am vizitat era linişte, ceea ce a compensat cu succes peripeţiile avute cu câinii comunitari din zonă. Printre picioarele celor două mese ocupate se unduiau două pisici iar din interior se auzea Megadeth.

Pe pereţi tronează imagini „rele” cu Pantera, Metallica, ACDC, Iron Maiden şi alţii din aceeaşi categorie. Undeva lângă bar există şi un panou pe care se află tot felul de dovezi că oamenii de aici au fost la multe concerte rock înainte să se declare specialişti în domeniu.

Ce ne-a plăcut: peretele de onoare cu bilete la concerte, zona liniştită, barmanii prietenoşi, vinul la carafă, faptul că au şi cafea decofeinizată şi că în meniu se află şi Absinth, dar şi Leffe şi Hoegaarden. Ce nu ne-a plăcut: accesul dificil spre foarte greu.