[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 6/10/2011

Pub "În culise"

Pub

Un spaţiu dual, cu două etaje, două teme, pub şi teatru, doi barmani, două... zeci-şi-ceva de cocktailuri, două camere la parter cu câte două mese în fiecare.

"În Culise" este un local nou din zona Foişorul de Foc, un pub cât se poate de „teatral”, la propriu. Deşi am putea spune că se încadrează în noua tendinţă, hibridele de tip teatru în bar sau galerie de artă în cafenea, noul pub se laudă cu ceva original.

Pe lângă episoadele de teatru experimental, aceştia promit şi proiecţii cu vechi actori şi piesele care i-au consacrat. Ceea ce nu poate decât să ne bucure mult. Cel puţin la fel de mult ca imaginile de pe pereţi, care îi înfăţişează pe Gheorghe Dinică, Radu Beligan, Maria Ploaie, George Constantin, Marin Moraru şi alţii din categoria grea.

Şi meniul aminteşte de aceiaşi actori mari, într-o manieră mai mult sau mai puţin amuzantă. Am cerut un Bailey’s şi am primit un „Domnul Tibi (instalator)” la teatru, am presupus. Dacă aş fi poftit la un Mojito, aş fi fost servită cu un „Maia Morgenstern”, aşa cum, dacă aş fi vrut să beau un Whiskey Cola, aş fi savurat un „Andi Vasluianu”.

Preţurile sunt normale pentru un pub bucureştean – cafelele costă 6-12 lei, ceaiurile 8 lei, tăriile 9-10 lei, iar berea 5-9 lei. Când am vizitat noi pubul (pe la mijloc de septembrie), încă nu se jucau piese de teatru, dar ni s-a promis că spectacolele încep în curând.

Acestea se vor juca pentru 50-60 de spectatori, într-un spaţiu neobişnuit (se poate extinde chiar şi în stradă, a ținut să precizeze barmanul).

Intraţi În Culise dacă vă place deopotrivă teatrul experimental şi teatrul old school şi muzica veche românească (interpretată de Ştefan Iordache sau Gheorghe Dinică în serile tematice de joi)