[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 29/02/2012
Nou deschis: Golf Planet

Nou deschis: Golf Planet

Se află pe Splaiul Unirii şi este deschis de numai o lună. Pe lângă design, barul mai are un plus – traseu de mini golf cu 18 găuri.

Arhitectura locului ne-a făcut să ne simţim ca într-un joc video. Lumina neagră, tavanul în valuri fosforescente, pereţii cu peisaje planetare, melodia „Video games” a Lanei del Rey, toate contribuiau la senzaţia că trebuie să jucăm „Simon says” cu vreun computer ca să obţinem un cocktail.

 

Barmanul nu este însă vreun robot, ci un om cât se poate de amabil, puţin plictisit (locul era gol marţi seara) şi foarte dornic să ne dea cât mai multe detalii despre mini golf. Aşa am aflat că proprietarul localului, un francez, s-a inspirat din Franţa şi Belgia, unde sunt foarte multe baruri de acest gen şi că în weekend are parte de ceva mai multă animaţie (cu DJ şi tot tacâmul). Jocul de mini golf ne-a costat 50 de lei şi a durat cam o oră. Şi da, am câştigat. 

 

Golf Planet, Franceză 60, 0726.793.179; www.golfplanet.ro