[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 3/11/2011

Champions Flair Crash 2011

Champions Flair Crash 2011

A arunca, a prinde, a învârti, a balansa şi a manipula. Sticle, shakere, pahare şi cam tot ce se mai află într-un bar profesionist. Despre asta este vorba la un concurs de flair bartending – un show care se termină într-un pahar de cocktail.

După 9 ani şi 300 de participanţi, concursul a ajuns să fie cunoscut la nivel mondial şi pus pe aceeaşi treaptă cu Warsaw Flair Challenge, Paris Flair Open, Roadhouse World Flair din Londra sau Legends of Bartending din Las Vegas.

 

Concursul are loc, de obicei, la începutul lunii decembrie şi durează două zile (calificări şi premiere). Anul acesta, pentru că aniversează 10 ani, va fi o singură zi de concurs, iar acesta va avea loc pe 30 noiembrie cu mare fast şi multe personalităţi din domeniu.

 

Premiile totalizează peste 10.000 de dolari, iar câştigătorul va fi ales dintre 10 cei mai buni barmani de flair din lume invitaţi special la evenimentul de anul acesta. Dintre ei va face parte şi campionul nostru naţional, Vali Luca (locul 2 la ediţia de anul trecut).

 

Pe lista de personalităţi prezente se află şi Christian Delpeche, legendă necontestată a barmanilor de flair din lume.  La concurs vor fi testate tehnicitatea, creativitatea, spectaculozitatea şi fluiditatea mişcărilor. La alegerea câştigătorilor vor ajuta şi barmanii de la Exquisite Bar Solutions.