[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 2/12/2011
Baruri din Centrul Vechi: Himera Pub
Himera: Pub, Adresa: Șelari 26 , Telefon: 0722.526.110, Zona : Centrul Vechi

Baruri din Centrul Vechi: Himera Pub

Tablourile sunt pe tavan, iar mesele pe pereţi. La fel şi scaunele. Nu vă speriaţi, pentru că au şi câteva locuri ancorate în... gravitaţie. "Himera" are două etaje, cu barul la parter şi o zonă de lounge sus.

Decorul este destul de minimalist. Mobila este din lemn, în tăieturi drepte, simple, iar lumina roşie, la graniţa dintre straniu, kinky şi kitsch.

 

Preţurile sunt şi ele tot la limita normalului. În sensul că o infuzie de ceai costă doar 6 lei, extrem de puţin pentru Centrul Vechi.

 

Muzica este când inspiraţională (un fel de chill care aminteşte de soundtrack-ul Twin Peaks, foarte potrivită în context), când energică (anii '80-'90).

 

În timpul săptămânii, atunci când localul este mai gol, atmosfera este plăcută şi intimă. Vineri seara, în schimb, localul este prins în vâltoarea Centrului Vechi.

 

Zeci de oameni intră şi ies, vorbesc tare, se înghesuie la mese. Intimitatea se spulberă ca o himeră. Chelnerii rămân zâmbitori însă, iar băuturile, la fel de îmbietoare. Ni s-a promis şi un meniu de mâncare, de lansat în viitorul foarte apropiat. 

 

Himera
Șelari 26 
0722.526.110