[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 10/01/2013

Versiunea mai ieftină a iPhone va costa între 99 şi 149 de dolari

Versiunea mai ieftină a iPhone va costa între 99 şi 149 de dolari

Noul telefon produs de Apple va fi realizat din materiale mai ieftine, cel mai probabil în China, unde compania americană a vândut un număr record de peste două milioane de iPhone-uri.

Versiunea ieftină este gândită pentru a concura cu telefoanele cu sistem de operare Android, unele dintre acestea fiind foarte ieftine, însă preţul depinde de performanţele smartphone-ului.

În SUA, iPhone 5 are preţuri de pornire de la 199 de dolari pentru versiunea de 16GB pentru un contract de doi ani, potrivit Mashable. Modelele de 32GB şi 64GB costă 299, respectiv 399 de dolari.

Bloomberg a anunţat că Apple lucrează la un iPhone mai accesibil de aproape doi ani, dar că acesta ar putea apărea pe piaţă, cel mai devreme, la sfârşitul lui 2013.

Apple a vândut peste 270 de milioane de iPhone-uri în întreaga lume, veniturile generate anul trecut fiind de aproximativ 80 de miliarde de dolari. 

Taguri: