[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 27/11/2012

Allview lansează smartphone-ul P5 Mini

Allview lansează smartphone-ul P5 Mini

Compania românească Allview a anunţat astăzi lansarea unui nou smartphone Android Dual SIM – P5 Mini.

Noul model are un ecran de 3,95 inci protejat de tehnologia Gorilla Glass, modelul îmbinând armonios un design ergonimic cu specificaţii performante, fiind special creat pentru tineri. Smartphone-ul funcţionează cu sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, are procesor Cortex A9 de 1GHz şi dispune de 2 camere foto şi conectivitate la internet prin 3G şi wi-fi.

Utilizatorul are acces la zeci de mii de aplicaţii, acestea putând fi uşor gestionate prin interfaţa Berry, care permite personalizarea ecranului de pornire cu aplicaţiile şi widgeturile preferate.

Transferul fotografiilor, melodiilor şi filmelor se realizează cu uşurinţă şi rapiditate prin wi-fi direct, P5 Mini se poate conecta cu un alt dispozitiv care are această funcţie, fără a fi necesar un punct de acces wireless.

Telefonul poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 599 de lei. Detalii pe allview.ro.

Taguri:

un comentariu
ggffdyh4 Decembrie, 2012:

Are specificatii de ultima generatie pentru suma relativ mica, pe care am dat-o; desi nu il am de multe zile, parerea generala este una pozitiva;