[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

lansare carte

ŞtiriLoredana lansează cartea “SENTIMENTE”

Loredana, artista cu cea mai longevivă, dar și spectaculoasă carieră din muzica românească, își surprinde din nou publicul cu un cadou special: o carte cu amintiri emoționante despre copilăria sa, povestite în premieră.

Ştiri"obiecte umane", de Teodor Dună, va fi lansat la Green Hours

Cel mai nou volum de poezie scris de Teodor Dună, "obiecte umane", va fi lansat joi, 17 decembrie, ora 19.00, la Green Hours din Bucureşti, în prezenţa autorului, a scriitoarei Gabriela Adameşteanu şi a criticului Simona Sora.

ŞtiriArhitectura Emoţională, vol. 4. Lansare de carte şi expoziţie

Călin Dan lansează al patrulea volum al seriei Emoţional Architecture (Arhitectura Emoţională), în ambianţa unei video instalaţii proiectate special pentru acest eveniment, marți, 25 februarie, ora 19.00, la Victoria Art Center.

ŞtiriDrumul crucilor – lansare la MŢR

Marţi, 10 decembrie, la ora 17.30, Muzeul Naţional al Ţăranului Român găzduieşte, la Studioul Horia Bernea, lansarea dublă a ediţiilor în limba română şi engleză ale volumului „Drumul crucilor”, respectiv, ”The Way of the Crosses” semnate de Peter Hurley şi publicate de Editura Martor a Muzeului.

ŞtiriTârgul Kilipirim începe pe 30 octombrie

Ediţia de toamnă a târgului Kilipirim va avea loc la Galeria Dalles, în perioada 30 octombrie-3 noiembrie, între orele 10:00-20:00, intrarea fiind liberă.

ŞtiriConferinţele de la Şosea: De la activişti şi revoluţionari mărunţi la căpşunari şi bişniţari

Marţi, 22 octombrie, de la ora 18:00, la Clubul Ţăranului, are loc lansarea celor zece volume de istorie orală – De la activişţi şi revoluţionari mărunţi la căpşunari şi bişniţari.

ŞtiriDiscuţie despre romanul Nadja de André Breton la Librăria Kyralina

Marţi, 19 februarie, la ora 18.00, la Librăria Kyralina (Str. George Enescu nr. 8) din Bucureşti, va avea loc o discuţie despre romanul Nadja de André Breton, una dintre cărţile reprezentative pentru curentul suprarealist, tradus în premieră în limba română.

ŞtiriAutorii români invitaţi la Salon du Livre 2013

27 de autori români fac parte din lista oficială a invitaţilor la Salon du Livre 2013 de la Paris, unde România este ţară invitată de onoare.

ŞtiriSâmbătă va fi scris cel mai rapid roman din lume, în doar 6 ore

Pe 15 decembrie, aproximativ 50 de autori români se vor întâlni pentru a încerca să doboare un record mondial, scrierea celui mai rapid roman din lume.

OraşDe citit: Restaurante din România

Unele localuri spun poveşti. Asta pentru că ideile au pornit de la arhitecţi talentaţi.

Health & BeautyA fost lansată cartea „60 de reţete dietetice pentru Crăciun”

O echipă de medici şi dieteticieni a lucrat timp de trei luni pentru a transforma preparatele tradiţionale de Crăciun în gustoase mâncăruri dietetice.

Ştiri„Fata tăcută” de Peter Hoeg, lansată la Ceainăria Cărtureşti

Scriitoarele Ioana Pârvulescu şi Grete Tartler lansează cea mai recentă traducere din opera lui Peter Hoeg, romanul Fata tăcută.

ŞtiriProgramul Editurii Litera la Gaudeamus 2012

Editura Litera participă la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus cu peste 70 de noi apariţii editoriale, evenimente speciale şi reduceri ce ajung la 65%.

ŞtiriVolumul “Căutătorii de Poveşti” va fi lansat la Târgul Gaudeamus

Volumul “Căutătorii de Poveşti. O călătorie prin bibliotecile de astăzi” va fi lansat pe 23 noiembrie, de la ora 17:00, la Târgul de Carte Gaudeamus.

ŞtiriTârgul de carte Gaudeamus 2012, între 21 şi 25 noiembrie

A 20-a ediţie a târgului de carte Gaudeamus va avea loc săptămâna viitoare, iar invitaţi speciali ai evenimentului sunt Pascal Bruckner, Dominique Viart şi Hugo Pradelle.

CarteVasile Ernu participă la două festivaluri literare din Italia

Scriitorul Vasile Ernu va participă la sfârşitul acestei săptămâni la două evenimente literare ce vor avea loc în Italia.

ArtăColorând griul. Starea de spirit - Cosmin Năsui

Publicația Colorând griul – Starea de spirit, apărută la Editura Vellant, este catalogul expoziției omonime care a avut loc anul trecut (noiembrie-decembrie) la ICR Tel Aviv, ....

ŞtiriLansarea volumului “Ghidul Routledge de teatru şi performance, la TNB

Lansarea “Ghidul Routledge de teatru şi performance” va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 16:30, în holul sălii mici a Teatrului Naţional din Bucureşti.

ŞtiriTârgul de carte Kilipirim, din 7 noiembrie

A XV-lea ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim va avea loc în perioada 7-11 noiembrie, la Sala Dalles.

ŞtiriLansarea albumului „Aventurile lui Mac din Arici Pogonici”

Marţi, 6 noiembrie, de la ora 18:30, Muzeul Benzii Desenate şi Librăria Engleză Anthony Frost organizează lansarea „Aventurile lui Mac, integrala din Arici Pogonici 1966-1976”.