[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 25/10/2013

Târgul Kilipirim începe pe 30 octombrie

Târgul Kilipirim începe pe 30 octombrie

Ediţia de toamnă a târgului Kilipirim va avea loc la Galeria Dalles, în perioada 30 octombrie-3 noiembrie, între orele 10:00-20:00, intrarea fiind liberă.

Mergi?

Kilipirim este o ocazie pentru ca iubitorii de carte din Bucureşti să-şi achiziţionaze cu reduceri substanţiale cărţi ale unor edituri precum Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Nemira, Univers, Aramis sau Corint Junior.

Reducerile pornesc de l0 procente, în cazul titlurilor noi, şi ajung la 70% în cazul titlurilor mai vechi.

„Mă bucur că, într-o perioadă atât de dificlă pentru piaţa de carte autohtonă, în care s-au închis librării, iar o serie de edituri au intrat în insolvenţă, proiectul KILIPIRIM reuşeşte să continue. Nu e simplu nici pentru noi, însă ne bucurăm de încrederea editorilor, împreună cu care am construit acest proiect, şi de interesul cititorilor, cărora le mulţumim” – Louisa Udrescu Bangale (organizator).

Pe parcursul celor cinci zile, organizatorii propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă, toate aflate sub motto-ul „Vintage/Oldies, but goldies”.  

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare A Noua Dimensiune’, vizitatorii vor putea achiziţiona cărti şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

http://www.dallesrevolution.ro/ 

https://www.facebook.com/pages/Kilipirim-targ-de-carte-cu-discount/521533497941684

Taguri: