[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/10/2012
Bucureşti Pe 23 octombrie, la AFI Palace Cotroceni, va avea loc o noua lansare a volumului „Maşinile Regelui”.

„Maşinile Regelui” de ASR Principele Radu al României, lansare pe 23 octombrie

„Maşinile Regelui” de ASR Principele Radu al României, lansare pe 23 octombrie

Marţi, 23 octombrie, de la ora 17:00, la AFI Palace Cotroceni va avea loc un nou eveniment prilejuit de lansarea volumului „Maşinile Regelui”, semnat de ASR Principele Radu.

La evenimentul dedicat Majestăţii Sala Regele Mihai I al României vor participa Majestăţile Sale Regina Ana şi Alteţele Lor Regale Principesa Margarete, Principele Radu şi Principele Nicolae.

Volumul, dedicat pasiunii pentru automobile a Regelui, vine ca un dar oferit de ASR Principele Radu chiar în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sala Regele Mihai, ce va fi sărbătorită pe 25 octombrie.

Seria evenimentelor dedicate volumului regal a fost deschisă pe 28 septembrie la MNIR, continuând cu lansările de la Iaşi (1 octombrie) şi Oradea (12 octombrie).

 „Legătura dintre Rege și mașini este unul dintre cele mai spectaculoase aspecte din biografia Majestății Sale. Peste opt decenii de performanță la volan, de fidelitate și admirație față de motoare, de extraordinară dexteritate în domeniul tehnologiei auto. Astăzi, după optzeci și cinci de ani de condus, Regele se urcă la volan cu aceeași siguranță discretă, cu o plăcere sfioasă, cu o robustețe ușor de remarcat” – ASR Principele Radu de România.

Volumul este disponibil în librării şi pe site-ul www.curteaveche.ro la preţul de 39, respectiv 33 lei.

Taguri: