[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

institute culturale

ŞtiriEvenimentele săptămânii la Institutul Balassi

Anul acesta, în secţiunea European Film Academy, va fi proiectat scurtmetrajul Bestia, al regizorului maghiar, Attila Till, film ce a fost premiat la numeroase festivaluri internaţionale.

Artă“Uniforme şi veşminte” de Bogdan Gîrbovan, preview la Veneţia

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 18:00, în Mica Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, va avea loc un preview pentru public al expoziţiei fotografice “Uniforme şi veşminte” a lui Bogdan Gîrbovan.

OraşVila Noël, casa dedicată cercetării în Ştiinţe Sociale în Europa Centrală şi de Est

Proiectul care a câştigat premiul Louis D al Institut de France, în valoare de 750.000 de euro, va transforma Vila Noël într-un spaţiu de excelenţă pentru studiul ştiinţelor sociale francofone : Centrul Regional Francofon de Studii Avansate în Ştiinţe Sociale (CeReFREA).

OraşAgenda institutelor culturale din Capitală

Ce fac institutele culturale la început de an nou și la final de ianuarie? Organizează concerte și petreceri pentru toate gusturile.

Institute CulturaleArCuB

ArCuB a fost înfiinţat în anul 1996, fiind un serviciu public de cultură aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Institute CulturaleCentrul Cultural Spaniol Cervantes

Institutul Cervantes este o instituție creată de Spania în anul 1991 cu scopul de a promova și preda limba spaniolă și de a difuza cultura Spaniei și a țărilor vorbitoare de limbă spaniolă.

Institute CulturaleBritish Council

British Council a deschis centrul din România încă din anul 1938. Țara noastră a fost una dintre primele patru țări din lume în care s-a deschis un birou British Council, alături de Egipt, Portugalia și Polonia.

Institute CulturaleUniunea Elenă

Uniunea Elenă din România este singura organizaţie a minorităţii elene din România care reprezintă interesele membrilor Uniunii. Uniunea promovează, în România şi străinătate, drepturile şi interesele membrilor asociaţi la comunităţile teritoriale.

Institute CulturaleInstitutul Polonez

Institutele Poloneze îndeplinesc rolul departamentelor pentru cultură şi ştiinţă din cadrul ambasadelor Republicii Polone. Institutele Poloneze au funcţia unor centre competente de promovare a cunoştinţelor despre Polonia.

Institute CulturaleInstitutul Goethe

Goethe-Institut este o instituţie culturală ce promovează cultura Republicii Federale Germane pe plan mondial.

Institute CulturaleInstitutul Francez

Institutul Francez din București:Un centru de resurse, o platformă și un spațiu de schimburi culturale

Institute CulturaleInstitutul Cultural Român

Misiunea Institutului Cultural Român este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Creşterea vizibilităţii valorilor culturale româneşti în lume constituie scopul principal al activităţilor desfăşurate de ICR.