[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festival urban

ŞtiriBucharest Music Film Festival, din 9 septembrie

Primăria Municipiului București prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București invită toți pasionații de muzică bună, în Piața Universității, între 9 și 18 septembrie.

ŞtiriPROGRAM BALKANIK FESTIVAL 2016

9 – 11 septembrie, Grădina Uranus (str. Uranus nr. 144)

ŞtiriBalkanik Festival 2016 - ce poți face în timpul zilei la Grădina Uranus

Ediţia a şasea a Balkanik Festival va avea loc în acest weekend, între 9 şi 11 septembrie, în Grădina Uranus.

OraşFestivalul Ambasadelor Open Your Culture, la prima ediţie

Festivalul Ambasadelor, un eveniment-concept inedit în peisajul cultural românesc, reuneşte, în perioada 1 - 5 septembrie, acte culturale realizate de mai mult de 50 de instituţii diplomatice cu sediul la Bucureşti, menite să promoveze diversitatea culturală.

OraşNoaptea Institutelor Culturale IX

A noua ediţie a evenimentului Noaptea Institutelor Culturale se desfășoară în Bucureşti astăzi, începând cu ora 16.00.

OraşStreet Delivery X

A zecea ediție a evenimentului Street Delivery se va desfășura în perioada 12-14 iunie, pe strada Arthur Verona.

ŞtiriProgramul festivalului „Femei pe Mătăsari”

A treia ediţie a festivalului urban „Femei pe Mătăsari” se va desfăşura în perioada 27-29 septembrie, fiind programate spectacole de teatru, moda şi dans sau concerte live.

MuzicăEUROPAfest 2013 sărbătoreşte 20 de ani de muzică bună

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de EUROPAfest, în care jmEvents a oferit publicului larg un festival care se remarcă prin muzică live, profesionalism şi eleganţă. Din anul 2005 EUROPAfest se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

OraşStradă de C’Arte fără pietoni

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară organizează evenimentul Strada de C’Arte. Ce am găsit pe strada Boteanu într-o seară de joi?

OraşZilele Bucureştiului. Plimbări cu trăsuri, bătaie cu flori, fanfară şi costume de epocă

În acest weekend (14-16 septembrie), Primăria Municipiului Bucureşti prin CreArT - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, va organiza, în Parcul Herăstrău, evenimentul cultural „Zilele Bucureştiului”.

OraşFestival italian

A început din mai şi continuă până în iulie. Este vorba despre Festivalul Italian 2012.

OraşNou deschis: Muzeul Sportului

Trofeele, diplomele, fotografiile şi echipamen­tele sportivilor români au zăcut ani buni prin beciurile Muzeului de Istorie. Acum și-au mutat reședința și se regăsesc la Muzeul Sportului.

OraşFestival: Florile dalbe

Satul de altădată, cu obiceiurile și datinile de iarnă, este revitalizat în fiecare an la Muzeul Satului înainte de Crăciun.

OraşFestival: "Respir Shakespeare"

"Respir Shakespeare" înseamnă patru zile cu spectacole de teatru, coregrafie, concerte și conferințe-atelier dedicate marelui Will. Un festival ce pornește de la Facultatea de Filosofie.