[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cover-story bewhere

TeatruTeatru. Viaţă. Şi o distribuţie de excepţie

Mihai Constantin este unul dintre cei mai importanţi actori de astăzi. Despre o carieră solidă, crescută din roluri grele, şi o familie... cu distribuţie de excepţie:

Artă„Un ADN, așa, mai post-punk…”

Cu familia Rasovszky nu poți epuiza niciodată un subiect. Traversezi analiza parcursului artistic așa cum ai încerca să parcurgi inepui­zabilele galerii Uffizi, însă un Uffizi ceva mai post-suprarealist, post-punk și post-pop art.

ShoppingCine ia măsuri, taie

Cele mai bune sfaturi primite de la tatăl său, sfaturi care l-au ajutat atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, sunt: „În general, în viaţă, e bine să-ţi pară rău de ce ai făcut decât de ce nu ai făcut” şi „Oamenii mai întâi mănâncă şi apoi se îmbracă”.

FilmÎn distribuţie: un cuplu de actori

Actorii Ioana Flora şi Mihai Brătilă sunt căsătoriţi de 6 ani, povestesc despre începuturi, într-ale cuplului şi ale actoriei, despre vocaţie şi pedagogie, despre copiii de acasă şi des­pre cei de la şcoală într-un interviu de Florin Barbu.

CarteMonica Pillat: „Am luat exemplu de la părinţii mei”

De ani de zile, scriitoarea Monica Pillat publică scrisori şi amintiri din arhiva familiei sale. Împreună cu Barbu Cioculescu, semnează acum un volum memorialistic în dialog, dezvăluind cititorilor alte genealogii şi alte înrudiri, concrete sau spirituale, ale culturii noastre.

MuzicăMuzica se naște pe holurile liceului

Cu spirit critic, Robin şi Vladimir Proca împărtăşesc tradiţiile frăţeşti aduse de acasă în sălile de repetiţii şi pe scenă. Odată cu debutul discografic al trupei Robin and the Backstabbers, planurile lor de viitor includ dominarea mondială printr-o divizie mare de cântece.

FilmNebănuite sunt căile răului

Un al doilea film al regizorului Cristian Mungiu, „După dealuri, a obţinut la Cannes premiul pentru interpretare feminină (Cristina Flutur şi Cosmina Stratan) şi pentru scenariu.

OraşȘerban Sturdza: „Lumea încă nu s-a prostit, încă nu e coruptă”

Fie că a moştenit proprietăţi cărora le-a conferit destinaţie publică, fie că reabilitează unele case sau le salvează pe altele, numele Sturdza are în continuare greutate. De ce anume se leagă acest nume în Bucureşti, într-un dialog cu Aura Clara Marinescu.

TeatruRadu Afrim: „Fac mişto de ipocrizie şi intoleranţă”

Radu Afrim este „copilul obraznic” al scenei. De 12 ani se amuză înviorând lumea teatrală de la noi cu reacţii extreme. Şoc şi sensibilitate, violenţă şi poezie, cald-rece. Facem o scurtă călătorie în lumea afrimiană a contrastelor. Password: să fii tu însuţi!

MuzicăZdob şi Zdub: „Energia nu poate fi imitată”

Sunt majori și continuă să experimenteze. Zdubii vorbesc despre succes, sacrificii, planuri, despre cel mai recent album produs în Germania. Mai exact, despre nume și renume.

ArtăDan Perjovschi: „Corpul era ieftin şi radical”

E greu de crezut că un artist aflat mai tot timpul în avion, cu o experienţă a check in-urilor destul de bogată, mai poate ţine pasul cu realitatea şi scena de artă din ţara de unde a plecat. Totuşi, Dan Perjovschi e unul dintre puţinii artişti căruia renumele şi consacrarea nu i-au afectat memoria.

CarteVasile Ernu: „Sper să nu găsesc un job bun!”

Născut în URSS, trăind de 22 de ani în România, Vasile Ernu este un personaj controversat – ceea ce îi place la nebunie. Ori de câte ori se simte prea „aşezat” (într‑un loc, într-un job), lasă totul baltă şi se apucă de altceva. Cu orice risc.

ShoppingCristina Bâtlan: „Am început prin a produce imposibilul”

Cristina Bâtlan a străbătut drumul de la nume la renume în 20 de ani. Musette este acum un brand cunoscut, cu francize în 10 ţări. Un nume 100% românesc cu renume internaţional.

TurismCinci pilde pentru vacanțe de neuitat

Lili&Dodo, aka Lili Misailă&Cristina Pop, sunt cele două „fetiţele aka furnicuţele” de la Antz, prima agenţie de coolhunting din România,

TurismJurnal de călătorie: Vacanţe cool

Pe lângă faptul că se ocupă de PR-ul The Place Concept Store şi brandul de fashion 109, a lansat anul acesta şi www.placerileluinoe.ro şi proiectul Book Cover Tee.

TurismJurnal de călătorie: Sulina

Gabi Urda este consultant de comunicare freelancer, designer de bijuterie şi peste toate este „ochi” pentru oameni, lucruri şi locuri frumoase.

MuzicăCatrinel Bejenariu, BiMS: Am plecat supărată pe România

„Sincer, vara asta n-am prea dormit”, amuzată, Catrinel începe istorisirea. Solista grupului Butterflies in My Stomach a călătorit mult, dar și mai mult a cântat.

MuzicăAmintiri din copilărie. Paul Nancă: verde, libertate, joc

Managerul Fundației Culturale Phoenix, Paul Nancă, împărtășește amintiri prețioase care i-au bucurat anii copilăriei, care-l țin și acum aproape de ea.

MuzicăDan Iliescu: copilărie la casă, nu la bloc

Liderul formației Timpuri Noi, Dan Iliescu, își amintește cu plăcere de casa părintească, de duminicile petrecute alături de tatăl său, pe scurt, de cea mai fascinantă perioadă a vieții sale.

ShoppingO istorie a privirii, nu a trupului. Interviu cu Tatiana Marinescu

Tatiana Marinescu este model internațional și o actriță cunoscută în Turcia. Este imaginea P.E.T.A. și luptă pentru drepturile animalelor.