[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

ateliere de creatie

ŞtiriAtelier de scriere creativă SF & Fantasy

Revista de Povestiri și bookblog.ro dau strigare pentru toți pasionații de SF & Fantasy. Vrei să te apuci de scris? Sau poate faci asta deja? Ai vrea să ai certitudinea publicării? Ești încântat să cunoști nume consacrate din SF-ul românesc?

OraşDesenul de modă şi cum gândeşte un designer o colecţie

Un nou atelier se anunță la Fundația Calea Victoriei. Începând de luni, 19 mai 2014, de la ora 19.00, suntem invitați la un curs ținut de Ioana Nicolescu despre Desenul de modă şi cum gândeşte un designer o colecţie.

ŞtiriCurs de iniţiere în pictură

Fundaţia Calea Victoriei organizează vineri, 6 septembrie, de la ora 19.00, la Cursul de Iniţiere în pictura, susţinut de artistul plastic Teodora Vărzaru.

ŞtiriZilele Porţilor Deschise la Casa lui Moş Crăciun, din 20 decembrie

Între 20 şi 23 decembrie, la Bell’Agio Casa (Calea Rahovei 157D, zona Uranus/Piaţa de Flori) se deschis porţile Casei loui Moş Crăciun, o reşedinţă plină de surprize culinare şi artistice, pentru toate vârstele.

ŞtiriAteliere meşteşugăreşti în cadrul proiectului “Un meşteşug pentru o viaţă”

Pe 3 şi 4 noiembrie, între orele 12:00 şi 16:00 vor avea loc ateliere meşteşugăreşti la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, în cadrul proiectului cultural “Un meşteşug pentru o viaţă”.

ŞtiriAtelierele Degradee

Degradee oferă posibilitatea învăţării unui alt mod de comunicare, prin care participanţii pot aprecia o operă de artă apelând la alte noţiuni în afară de cele trecute prin filtrul propriu.

Kids CornerAteliere de Halloween pentru copii

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează Ateliere de Halloween pentru copiii cu vârste între 8 şi 12 ani, în perioda 26-27 octombrie.

ŞtiriAtelier practic: arta mozaicului

Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 27 octombrie, ora 11:00, Atelierul practic Arta Mozaicului, susţinut de artistul plastic Teodora Vărzaru.

Kids CornerCursuri pentru copii organizate de Studio Creativ şi Kids Culture Club

Copiii de 6-12 ani sunt invitaţi, din 16 octombrie, de Kids Culture Club şi Studio Creativ, la noile ateliere creative, desfăşurate în casa din strada Vasile Lascăr nr. 69.

OraşHai la bocănit!

Pe bulevardul Mărăști, la numărul 43, aproape de mănăstirea Cașin, se află o sală unde vă îndemnăm să luați parte la un curs de step pentru începători: copii (6-10 ani) și adulți.

OraşÎn tabără, la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”

Prichindeii care rămân în oraș pe timpul vacanței de vară vor putea merge în tabără... chiar în oraș. „Vara pe uliță”, ediía XX, este organizată și anul acesta, la Muzeul Satului, din 2 iulie până în 11 august.

Oraş„Hello, Bucur!”, o nouă expoziţie de jucării urbane Eldercut

Eldercut organizează vineri, 4 mai, începând cu ora 19.00 prima expoziție BUCUR. Jucăria urbană creată de cei doi artiști Eldercut e fratele mai mic al popularului Sando, lansat cu un an în urmă.

OraşAtelier de pictură și de gătit la Asociația Totorro

Asociația Totorro este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, cu beneficiu public și cu scop nepatrimonial. Am stabilit de la început ca să nu existe dubii de vreun fel. Cu ce se ocupă Asociația?

OraşMeşteşuguri copilăreşti

Își mai doresc copiii să devină „curajoși meca­nici de locomotivă”? Există câteva ateliere de gen în care copiii deprind „in­ginerii”, lucrul cu aţa şi acul sau modelează ceramică. De Aura Clara Marinescu

OraşUnde poți învăța limbi străine „exotice” în Bucureşti

Ai vrea să înveți japoneză, chineză (dialectul mandarin), arabă, hindi, norvegiană sau ebraică? Îți propunem câteva locuri din Bucureşti unde poţi să studiezi unele dintre cele mai interesante idiome.

Kids CornerKids Corner: Traseul meu spre școală

Desene, jocuri și bricolaj sunt componentele atelierului de creativitate la care sunt invitați prichindeii din București.

Kids CornerKids corner: Hai să ne gătim cu ciucuri și mărgele!

Cum primăvara ne dă târcoale, asociaţia De dragul artei propune luna aceasta, în Muzeul Naţional al Ţăranului Român, un program special de educaţie creativă adresat familiilor cu copii între 2 şi 6 ani: Găteli în luna lui Mărțișor.

Kids CornerKids Corner - Poveşti din colaje

În luna martie, Studio Creativ şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană au pus la cale ateliere avangardiste pentru cei mici (6-13 ani).

OraşAteliere de imaginație pentru copiii mici și mari, la „Antipa”

La atelierele „Holy Molly” nu-ți trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli și nici cineva care să-ți spună cum să faci vreo capodoperă! Tot ce îți trebuie ai deja la tine, imaginație!

OraşExpoziţie Portret/Atelier la MŢR - Dumitru Şchiopu

Muzeul Naţional al Ţăranului Român iniţiază seria de Portrete / Ateliere dedicate meşterilor bătrâni şi centrelor de meşteşuguri pe cale de dispariţie.