[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 6/03/2012

Kids corner: Hai să ne gătim cu ciucuri și mărgele!

Kids corner: Hai să ne gătim cu ciucuri și mărgele!

Cum primăvara ne dă târcoale, asociaţia De dragul artei propune luna aceasta, în Muzeul Naţional al Ţăranului Român, un program special de educaţie creativă adresat familiilor cu copii între 2 şi 6 ani: Găteli în luna lui Mărțișor.

Programul propune două tipuri de activităţi într-un singur program care durează o oră: vizită interactivă într-una din sălile de muzeu şi un atelier creativ.

Cei mici vor cânta și vor povesti despre flori, mirosuri, primăvară, împodobirea naturii. Ei vor învăța cum să-și decoreze veștmintele cu flori, arome sau pur și simplu cu forme geometrice pornite din natură și oprite pe haine, cu mărgele, ciucuri sau câte și mai câte minuni.

În atelier copiii vor realiza podoabe din mărgele de lemn natural sau din alte materiale naturale.

Programele pentru 4-6 ani vor beneficia de prezența Ramonei Guran, sculptorul din echipa De dragul artei. Programele se desfăşoară după următorul orar:

  • sâmbată, 9 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată, 9 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
  • sâmbată, 16 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
  • sâmbată, 16 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
  • duminică, 17 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747.027.353.

Taxele de participare la program sunt următoarele: 40 lei/familie formată din doi membri, 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc.