[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/07/2012

MAN.in.FEST

MAN.in.FEST

MAN.in.FEST International Experimental Theatre Festival a fost creat din dorinţa de a introduce în spaţiul teatral naţional creaţii contemporane de renume internaţional, care să familiarizeze publicul din România cu inovaţiile din domeniul artistic.

Prin intermediul teatrului experimental, artiştii pot atinge noi nivele de interacţiune cu publicul. Festivalul a reuşit să devină un spaţiu de întâlnire al artiştilor din domeniul teatrului experimental, contribuind la realizarea unui schimb intercultural între artiştii străini şi cei naţionali, incluzând aici şi artiştii aflaţi la început de carieră (studenţi în domeniul teatrologiei).


Ediţia din 13-15 iulie 2012 a festivalului va reuni artişti de renume internaţional provenind din şase ţări, inclusiv România. Festivalul surprinde prin utilizarea unor spaţii neconvenţionale de desfăşurare, precum Salina de la Turda şi Castelul de la Bonţida. MAN.in.FEST International Experimental Theatre Festival se adresează publicului larg, teatrul experimental neimplicând niciun fel de restricţii în ceea ce priveşte transmiterea mesajului cultural. Festivalul dărâmă barierele de orice fel, fiind permis accesul gratuit la spectacolele desfăşurate în aer liber.


Proiectul MAN.in.FEST International Experimental Theatre Festival are scopul de a promova teatrul experimental în rândul audienţei naţionale prin intermediul organizării unui festival de teatru de anvergură internaţională.