[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 5/12/2013

Târg de Crăciun la Fundaţia Calea Victoriei

Târg de Crăciun la Fundaţia Calea Victoriei

Fundaţia Calea Victoriei organizează între 16 şi 18 decembrie Târgul de Crăciun de Delicatese Culturale, de unde puteţi cumpăra cadouri pentru cei dragi sau vouchere pentru anumite cursuri ale fundaţiei.

Mergi?

La târg gasiţi creaţii ale unor artişti şi lectori ai fundaţiei – artişti plastici, muzicieni, artizani.

Arina Gheorghiţa ne asteapta la târg cu ilustraâii cu personaje din lumea animalelor şi alte personaje inedite. Ilustraţiile pot decora camerele de copii sau camerele de zi şi sunt un cadou nemaipomenit de sărbatori.

Printre surprizele targului de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei, se numară o varietate de accesorii realizate manual, precum bijuteriile Soutache create de Mariana Tănăsescu, broşele din dantelă realizate de Daniela Bratu sau bijuteriile din material textil de Gina Cimpoca, dar şi genţile din material textil sau piele, cu imprimeuri neaţteptate şi vesele, semnate Anca Dorombach.

Atmosfera de sarbatoare e intregita de globurile de pom din fetru realizate de Raluca Elena Mocanu si suporturile de lumanari pentru masa de Craciun sau decoratiunile de brad create de Maria Irina Petreanu.

Data incepere: 16 Decembrie 2013; Ora: 17:00

Perioada: 16 - 18 Decembrie (luni - miercuri)

Loc: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Intrare libera

Detalii la www.victoriei.ro