[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 13/02/2015
Dream Theater, într-un episod pilot al unui festival din București

Dream Theater, într-un episod pilot al unui festival din București

Pagina oficială a formație rock pogressive Dream Theater anunță participarea la I Am The Rocker Festival, care va avea loc în perioada 4-5 iulie, la Romexpo.

Mergi?

Trupa anunță că va concerta în data de 5 iulie.

Primele nume confirmate sunt Dream Theater și Myrath. În zilele următoare vor fi anuntați și alți artiști din line-up și va fi expusă pe larg multitudinea de activități alternative puse la cale de organizator”, anunță organizatorul Phoenix Entertainment. 

Alte două nume importante care vor urca pe scena festivalului sunt Black Star Riders și Carcass. Prima trupă a fost înființată, la finalul anului 2012, de către membrii Thin Lizzy, pentru a înregistra noi materiale de studio, iar până în prezent au lansat două albume: All Hell Breaks Loose (2013) și The Killer Instinct (2015).

Englezii Carcass, pionieri ai zonei grindcore, au activat din 1985 până în 1995, reunindu-se după 12 ani, din line-up-ul primei formule rămânând doar Jeff Walker (voce și bas) și Bill Steer (chitară).

În plus, la ediția pilot a festivalului I Am The Rocker vor participa și galezii Skindred (alternative / heavy / reggae / punk), americanii Kamelot (power & progressive metal) și rușii de la Arkona (pagan metal).

I AM THE ROCKER este și primul eveniment de amploare la care apa plată va fi gratuită.

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. 
Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe eventim.ro.