[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 6/10/2011

Proiecte de stradă: Make a point

Proiecte de stradă: Make a point

Ajungem în Pantelimon și facem o oprire în hala Postăvăriei Române, din apropierea Parcului Morarilor. Aici a luat naștere asociația Make a Point.


Intrarea este moca, așa cum susțin organizatorii. Make a Point s-a deschis de un an și jumătate, fiind fondat de trei apropiați ai industriei cinematografice – Mădălina Roșca (regizor film documentar), regretata Viorica Bucur (critic de film) și Alma Cazacu (artist vizual).

 Dacă toată vara „pantelimonezii” au lenevit în hamacele atârnate în Parcul Morarilor și s-au distrat la atelierele de percuție, iar în weekend, pe bunul plac al bicicliștilor, au urmat trasee printre blocuri, iată că luna aceasta se lasă cu instalații, pictură, grafică și street art, într-o expoziție de artă urbană, din 6 și până la 31 octombrie.

„Credem că o astfel de inițiativă este bine-venită în orice cartier. Știm că prin astfel de activități, pe care de regulă le găsești în centru, vom schimba percepția bucureștenilor despre peri-ferie. Credem în puterea exemplului și în nevoia oamenilor de a intra în contact cu lucruri frumoase.

Vrem să arătăm că există viață și în Pantelimon, să ștergem percepția unilaterală de băiatul/ fata de cartier”, mărturisește Ioana Lazăr de la MaP. 

Ca să ajungeți la sediul principal Make a Point din Morarilor 1, sector 2, vă ajută metroul, până la stația Costin Georgian sau liniile de RATB – 14, 70, 79, 102, 253, 400.

Taguri: