[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 5/07/2012
Welcome back, Mr. Leonard Cohen!

Welcome back, Mr. Leonard Cohen!

„I know what is wrong, / And I know what is right./ And I’d die for the truth / In My Secret Life.”. Cu siguranţă vom auzi din nou aceste versuri la Bucureşti, în toamnă.

Asta ca să vă fac poftă de un concert-poezie marca Leonard Cohen şi ca să răspundem la întrebarea: de ce să mergem a treia oară să-l vedem? Pentru emoţie, rafinament şi pentru că e necesar.

Muzicianul a revenit pe piaţă cu albumul Old Ideas, după o pauză de înregistrări de opt ani.

 

Joe Levy de la Rolling Stone a rezumat spiritual: „Primele cuvinte aparțin lui Dumnezeu însuși, care vrea să aibă o discuție cu Leonard, acest nenorocit care trăiește într-un costum”.
Cohen (77 de ani) declara presei, anul trecut, că încă se mai luptă cu scrierea versurilor și că nu credea să mai facă un turneu vreodată: „Când începi să compui ești de fiecare dată un începător absolut. Când iei chitara sau când stai lângă o foaie albă, o iei de la zero. E o luptă”.

 

Going Home, Amen, Crazy to Love You, Come Healing sunt piese de pe noul album Cohen, pe care, foarte probabil, le vom asculta la Bucureşti.

 

Show me the place, o baladă introspectivă, a fost caracterizată de către ascultători ca: profundă, atât muzica, cât şi versurile; sacră; delicioasă; backing vocals excelente; o altă capodoperă; magnifică; incredibilă; emoţionantă; strălucitoare; o voce răguşită măreaţă; nimeni nu o spune mai bine; seamănă cu Tom Waits... „Decât” genial aş putea adăuga, după ce am ascultat. Aşa că welcome back, Mr. Cohen!

 

Old Ideas World Tour 2012,

Bucureşti, Piaţa Constituţiei, 22 septembrie, ora 20:00.

Preţ bilete: 95–850 lei