[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 20/09/2012
Turneul european al trupei The Cranberries debutează la început de octombrie

Turneul european al trupei The Cranberries debutează la început de octombrie

Trupa irlandeză The Cranberries se pregăteşte de un nou turneu european, care debutează pe 2 octombrie, iar concertele vor avea loc în 30 de oraşe.

Concertul din Bucureşti va avea loc pe 11 octombrie, la Romexpo.

Primul album al trupei în peste un deceniu, Roses, lansat în această primăvară la Cooking Vinyl Records, a fost primit cu entuziasm de fani, dar şi de critică.  

„Melanjul lor muzical, un fusion între The Smiths şi Sinead O’Connor a fost privit ciudat la începutul anilor ’90, atunci când a depăşit graniţele Irlandei. Albumul Roses ne aduce aminte tuturor că voci precum cele ale lui Adele sau Florence de la Florence and the Machines îi datorează o mică parte din succesul lor lui Dolores O’Riordan”, scrie revista Rolling Stones.

The Cranberries au vândut mai mult de 40 de milioane de albume în întreaga lume, au 4 albume în Billboard 200 Top 20, 8 single-uri în Top 20-Hot Modern Rock Tracks.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Parter Golden Ring) şi 160 lei (Parter Silver Ring). Tichetele se pot cumpăra online pe eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.