[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Mihai Nicolau publicat la: 5/07/2012
The Melvins - Freak Puke

The Melvins - Freak Puke

Ciudat, atipic și, chiar dacă știi ce cântă, este imprevizibil spre șocant. Astea ar fi apelativele care-l descriu pe Buzz Osborne, capul răutăților din trupă Melvins (Aberdeen, Washington).

Deși sunt pasionat de genul grunge, cu capul plecat recunosc că am aflat târziu de ei, mai precis, în 2008, când am ascultat la recomandarea unui prieten albumul Nude with Boots, un disc care m-a dat pe spate, pur și simplu. Trupă de față este una de cult, cu un fan-grup dedicat, iar piesele lor sunt aproape de nedifuzat la radio.

Îți trebuie nervi de fier și mult antrenament pentru a ascultă albumul Freak Puke sau Melvins în general. Mod de administrare: adulți cu vârsta de peste 20 de ani: o piesă, o dată, la 3 ore. Acest album lansat în 2012, spre bucuria unora (eu sunt unul), se poate eliberă fărムprescripție medicală.

Se recomandムcitirea cu atenție a a prospectului sau a informațiilor despre trupă de pe ambalaj, evitarea ascultării albumului la volan, în momente de cumpănă ale vieții, după ce ați mâncat sau, în principiu, dacă avem toate „țiglele pe casă”, nu îl ascutăm niciodată. În stil sludge, cu voce neinteligibilă, contrabas (Trevor Dunn), jazz inserts, vă recomand două piese mai „umane”: Leon vs The Revolution, alături de un cover după... Paul McCartney, Let Me Roll It.

Ei bine, eu recomand albumul și concertele, unde performează cu doi toboșari. Succes! PS: căutați și Fantômas (Buzz + Patton + Dunn + Lombardo).