[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 6/06/2012

Restaurante italieneşti din Bucureşti

Restaurante italieneşti din Bucureşti

Dacă vă prinde 3 iunie, ziua națională a Italiei, prin oraș, așezați-vă cu încredere la o masă într-unul dintre cele trei restaurante pe care le-a ales, foarte subiectiv, Florin Barbu.

Unico Vero 

A fost și rămâne unul dintre cele mai agreabile locuri unde puteți mânca bine într-o ambianță foarte primitoare: serviciu politicos, curățenie, două niveluri, culori solare, grădină plăcută. 
Într-o după-amiază cam ploioasă (deci, pas grădina!), am urcat, am primit un pahar cu felii de morcovi (crocanți, fresh, bună ideea) și, cum eram cam pe fugă, am cerut pizza unico vero (28 lei), mare, blat subțire, ușor crocant. (Citeşte mai departe)

 

Il Giardino Segreto 

O descoperire recentă, acest restaurant este așezat în interiorul hotelului Prince Park Residence, iar una dintre atracțiile lui este frumoasa grădină a Palatului Patriarhiei, pe care o puteți vedea (o parte) datorită ferestrelor mari care mărginesc acest hotar imaginar. (Citeşte mai departe)

 

Isoletta

Dintre zecile de restaurante italienești din oraș, foarte puține sunt ca pretențiosul local de pe malul lacului Herăstrău. Elegant, fără să fie fițos, cu serviciu ireproșabil, dar, mai ales, cu un meniu foarte bun, alcătuit din ingrediente proaspete (peștele e adus din Italia și asta se simte la gust), rămâne o alegere desăvârșită pentru iubitorii acestei gastronomii. (Citeşte mai departe)