[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 6/06/2012

Il Giardino Segreto - restaurant italienesc

Il Giardino Segreto - restaurant italienesc

O descoperire recentă, acest restaurant este așezat în interiorul hotelului Prince Park Residence.

Una dintre atracțiile lui este frumoasa grădină a Palatului Patriarhiei, pe care o puteți vedea (o parte) datorită ferestrelor mari care mărginesc acest hotar imaginar. 

 

Din meniu am ales pappardelle con funghi porcini e tartufo nero (32 lei), foarte bune, cu o textură în care se simțeau distinct toate ingredientele de foarte bună calitate, cu o tușă inconfundabilă venită de la trufe.  Am primit, evident (pentru un restaurant italian cu respect pentru clienți), două mici bruschette și am băut un gin-tonic (23 lei). 

 

Pentru felul principal am „pescuit” un trancio di pesce spada (70 lei), făcut la grătar, cu două jumătăți de andive (ușor amare, deci... ușor nepotrivite), oțet balsamic și cherry, însoțit de asparagi verdi con burro e pecorino (24 lei, foarte bine gătit sparanghelul, i-aș spune al dente). Aș fi încheiat cu tiramisu, dar cum la acel moment nu era pregătit, am primit torta zilei (cu mere, bună, caldă, aromată, 20 lei). Concluzia e una bună spre foarte bună (nu prea am înțeles de ce se prezintă ca un restaurant napoletan), așa că buon apetito!

 

Il Giardino Segreto , Principatele Unite 38-40, 021.336.90.03, 0758.100.409; www.ilgiardinosegreto.ro